All-On-8 v Maďarsku

vše na 8 prix hongrie 1
Napsal Émilie

Zubní implantáty All-on-8 v Maďarsku představují nové chirurgické řešení pro pacienty, kteří přišli o většinu nebo všechny zuby. Protéza All-on-8 je vhodná pro náhradu kompletní sady zubů na horní i dolní čelisti pacienta.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o All-on-8 v Maďarsku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace All-on-8 v Maďarsku

Průměrná cena operace All-on-8 v Maďarsku v Budapešti je 7 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 6500 do 7500 eur.

ZákrokCena Maďarsko
All-on-87000 €

Co je to All-on-8?

Zubní implantáty All-on-8 v Maďarsku jsou novým chirurgickým řešením pro pacienty, kteří přišli o většinu nebo všechny zuby. Protéza All-on-8 je vhodná pro náhradu kompletní sady zubů na horní i dolní čelisti pacienta.

Protože tato technika obnovy chrupu zahrnuje strategické umístění implantátů v určitých úhlech, je k zajištění dostatečné stability a pevnosti potřeba osm titanových implantátů. Už žádné viklavé snímatelné protézy a omezené žvýkání! Osm zubních náhrad obnoví ztracenou žvýkací funkci a umožní vám znovu si vychutnat oblíbená jídla.

Výhody zubních náhrad typu all-in-one v Maďarsku

Implantáty all-on-8 v Maďarsku nabízejí pacientům mnoho výhod, z nichž nejdůležitější jsou lepší estetika, trvanlivost a přirozená žvýkací funkce.

  • Zubní náhrady all-on-8 v Maďarsku jsou ideálním řešením pro pacienty, kteří přišli o všechny zuby v horní nebo dolní čelisti a kteří nechtějí volit snímatelné náhrady, které nemusí správně sedět, časem se uvolní nebo nenabízejí stejnou žvýkací funkčnost jako přirozené zuby;
  • Tuto techniku, vyvinutou v Budapešti, lze použít k obnově dolní i horní čelisti, i když v případě horní čelisti mohou být zapotřebí další dva titanové implantáty;
  • All-on-8 mohou být dobrým řešením i pro pacienty trpící parodontálním onemocněním nebo ústupem kosti;
  • Nižší celkové náklady a delší životnost;
  • Lepší estetika a žvýkací funkce.

Nevýhody zubních náhrad All-on-8 v Maďarsku

Kromě mnoha výhod, které hovoří ve prospěch zubních náhrad All-On-8, existuje také několik nevýhod:

  • Ne všichni pacienti mohou mít z tohoto zákroku prospěch;
  • Existuje riziko selhání implantátu, ale toto riziko je nízké.

Ideální kandidát na implantát all-on-8 v Maďarsku

Diabetičtí pacienti, silní kuřáci a pacienti s velmi pokročilým ústupem kosti mohou mít ze zákroku “all-on-8” prospěch, protože je zde více upevňovacích bodů a riziko odloučení je velmi nízké, zejména u čelisti ve špatném stavu.

Pacienti s nízkou hustotou kosti jsou ideálními kandidáty, ale může být nutný kostní štěp, který prodlouží celkovou dobu trvání zákroku.

V každém případě zubní lékař při úvodním posouzení určí, zda jsou pacienti vhodnými kandidáty pro tento zákrok, a navrhne jiné léčebné plány, pokud nesplňují podmínky požadované pro protézu nesenou implantáty

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️