Chirurgie páteře v Turecku

Zvažujete operaci páteře v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou operaci v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích páteře v Turecku a pomáhá vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace páteře v Turecku?

Cena operace páteře v Turecku se pohybuje mezi 3 200 a 25 000 EUR. Cena se liší podle typu operace, operační metody, délky léčby, ceny léků, zkušeností a pověsti chirurgů a poplatků účtovaných klinikou nebo nemocnicí.

Fúze bederní páteře4900 €
Fúze krční páteře6500 €
Diskektomie3200 €
Laminektomie4500 €
Dekomprese páteře4200 €
Minimálně invazivní operace páteře (MISS)4900 €
Operace skoliózy13500 €
Implantace míšního stimulátoru7500 €
Náhrada umělé ploténky8700 €

Postup pro úspěšnou operaci páteře v Turecku

Mnoho lidí trpí bolestmi zad. Jejich lékař jim obvykle navrhne léčbu léky. To někdy stačí ke zmírnění jejich utrpení. Někdy se doporučí alternativní terapie, jako je fyzioterapie. Někdy však tyto léčebné postupy nezabírají. V těchto případech se lékař rozhodne pro operaci.

Operace páteře je choulostivý lékařský zákrok. Koneckonců se týká velmi důležité části těla. Sebemenší chyba by mohla mít závažné vedlejší účinky. Proto si musíte svého chirurga pečlivě vybírat.

Turecko začíná přitahovat zahraniční pacienty pro všechny chirurgické potřeby. Kvalita jeho zdravotnické infrastruktury a kompetence neurochirurgů jsou hlavními přednostmi této země. Ne nadarmo se jí říká lídr v oblasti lékařské turistiky.

Turecko má několik nemocnic specializujících se na operace páteře. Jsou soustředěny ve velkých městech, jako je Istanbul a Ankara.

Co je to operace páteře v Turecku?

Páteř je známá jako kostra zad. Jedná se o sestavu kloubních kostí zvaných obratle. Tento kostěný kabel má důležitou funkci. Podpírá hlavu a trup. Lékařští odborníci označují páteř také jako druhý mozek. Přenáší řadu důležitých informací do nervového systému.

Problém s páteří má obvykle za následek bolesti zad. Ta může být nesnesitelná a invalidizující. Dostupné léčebné postupy jsou určeny především ke zmírnění bolesti.

Pokud tyto léčebné postupy nevedou ke zlepšení stavu pacienta, ošetřující lékař jej doporučí k odborníkovi na neurochirurgii. Ten může provést podrobnější diagnostiku. To mu umožní určit příčinu problému a ideální léčebnou techniku.

Nejvhodnější léčbou je operace páteře v Turecku. Prostřednictvím operace může lékařský tým odstranit příčinu bolesti zad.

Přečtěte si naši dokumentaci o ceně imunoterapie v Istanbulu, léčbě rakoviny prostaty v Istanbulu a léčbě nádorů mozku v Turecku.

Kdo by měl podstoupit operaci páteře v Turecku?

Operace páteře v tureckém zdravotnickém zařízení je vhodná pro muže a ženy, kteří trpí akutními a přetrvávajícími bolestmi zad. Tento zákrok odstraňuje příčinu jejich utrpení. Zákrok se používá především k léčbě onemocnění nebo abnormality páteře. To může zahrnovat :

  • Krční hernie, která postihuje míšní nerv,
  • Hernie bederní ploténky,
  • Vertebrální stenóza způsobující útlak míchy,
  • Malformace nebo deformace obratlů,
  • Nádor,
  • Degenerativní problémy související se stárnutím kostry zad,
  • Zlomeniny obratlů,
  • Příznak skoliózy,
  • Vykloubení,
  • Infekce v oblasti páteře,
  • Strukturální vady,
  • Krční fúze atd.

Jaký je ideální věk nebo věková hranice pro operaci páteře?

Je na neurochirurgovi, aby ověřil, zda zdravotní stav a fyzická kondice pacienta umožní operaci podstoupit. Je proto povinen provést důkladnou diagnostiku před schválením tohoto typu chirurgické léčby.

Jak operace probíhá?

Příprava

Osoba, která má v Turecku podstoupit operaci páteře, musí absolvovat řadu lékařských vyšetření. Ta mohou zahrnovat např:

  • Krevní testy,
  • Rentgenové vyšetření těla,
  • Vyšetření magnetickou rezonancí,
  • Neurologické testy.

Lékař může někdy navrhnout fyzikální vyšetření. To slouží ke kontrole, zda je pacient v dobrém zdravotním stavu. Tím se zajistí, že je schopen operaci vydržet.

Operace

Nemocnice a lékařská centra v Turecku nabízejí různé techniky operace zad. Mezi ně patří

  • Pokročilá endoskopie, moderní minimálně invazivní technologie, která zahrnuje provedení malého 2 až 3 mm řezu,
  • Operace diskové hernie, známá jako mikrodiskektomie, která spočívá v odstranění části obratle,
  • Fúze páteře při chronické bolesti zad nebo degenerativních změnách,
  • Laminektomie k léčbě stenózy bederní páteře,
  • Foraminotomie ke zmírnění tlaku na nervy.
  • Korpektomie k léčbě zlomeniny, typ operace známý také jako kostní štěp, který zahrnuje odstranění kosti a její nahrazení,
  • Výměna disku.

Rekonvalescence

Po operaci páteře v Turecku je pacient odeslán na 2 až 3 hodiny na zotavovací pokoj. Poté se může vrátit na svůj pokoj. Pobyt v nemocnici však trvá několik dní. Lékařský tým musí sledovat pokrok pacienta.

Pacientovi je poskytována řada lékařských ošetření. Ty jsou určeny ke zlepšení léčby bolesti. Zotavení je obvykle rychlé. Pacient se může vrátit k běžným činnostem po třech týdnech.

Jaká jsou rizika, komplikace a vedlejší účinky?

Operace páteře v Turecku je známá jako choulostivý zákrok. Během operace nebo po ní mohou nastat komplikace. Nejčastější jsou

  • Infekce rány,
  • Přetrvávající bolest,
  • Problémy s anestetikem,
  • Poranění míchy,
  • Pseudoartróza.

Proč podstoupit operaci páteře v Turecku?

Existuje několik způsobů, jak mohou pacienti skoncovat s bolestmi zad. Dobrou volbou je však volba operace páteře v Turecku. Umožní vám využít kvalitní léčbu. Nemocnice v Istanbulu disponují špičkovým vybavením.

Mnoho chirurgů v Turecku se specializuje také na neurochirurgii. Jsou kvalifikovaní a velmi zkušení. Tito odborníci proto mohou provést jakýkoli typ operace zad. Přesto cena léčby není drahá.

Pacienti mohou také využít tento lékařský zájezd na operaci páteře v Turecku a poznat tuto vysněnou zemi. Čeká na ně kvalitní pobyt.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Bolí operace páteře v Turecku?

Operace je bezbolestný proces. Pacientovi je podána celková anestezie. Pooperační bolest se však vyskytuje. Lékařský tým však dbá na to, aby se pacient cítil pohodlně. Nabízejí různé procedury, které zmírňují jejich utrpení.

Jaká je úspěšnost operací páteře v Turecku?

Volba Istanbulu nebo Ankary pro operaci zad je dobrým rozhodnutím. Turecko nabízí pacientům lepší léčbu. Turečtí chirurgové jsou odborníky v oboru. Proto je úspěšnost operací vysoká. Může dosahovat až 95 %.

Jak dlouho musím v Turecku zůstat?

Délka pobytu při operaci páteře v Turecku závisí na typu provedeného zákroku a potřebné době následného sledování. Velká operace vyžaduje dlouhou fázi rekonvalescence. V zemi na Bosporu budete muset strávit 6 měsíců až rok.

Kde je nejlepší země pro operaci páteře?

Několik zemí si vysloužilo titul přední destinace pro operace páteře. Patří mezi ně Španělsko, Maďarsko, Thajsko a Indie. Turecko však mezi ostatními vyniká. Je oceňováno především pro odbornost lékařského týmu a dokonalost infrastruktury. Pacienti zde mohou získat lepší péči. Pacienti mohou získat lepší péči za nižší cenu.

Jaké jsou výsledky operace páteře v Turecku?

Následování této specializované léčby v Turecku často přináší uspokojivé výsledky. Bolest zmizí a problém způsobující bolest zad je řádně léčen. Míra zotavení je optimální, pokud pacient dodržuje pokyny lékařského týmu.

Organizace cesty do Turecka

Organizace lékařské cesty do Turecka může být složitá. Nejlepším řešením je svěřit se do rukou specializované agentury. Jejich cílem je usnadnit vám život, a to jak z lékařského, tak i turistického hlediska. Naše agentura nabízí kompletní a kvalitní služby, včetně organizace dopravy, ubytování, léčby, pooperačního sledování a vašeho pobytu…..

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️