Feminizace tváře FFS v Turecku

Uvažujete o feminizaci obličeje v Turecku? Tento průvodce obsahuje vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou transgenderovou operaci v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o feminizaci obličeje v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace feminizace obličeje FFS v Turecku?

Cena operace feminizace obličeje FFS v Turecku je přibližně 16 000 EUR. Tato cena zahrnuje operaci snížení linie čela (1900 EUR), zvednutí obočí (1700 EUR), zvětšení tváří (2700 EUR), rinoplastiku (2200 EUR), zvednutí horního rtu (900 EUR), tvarování čelisti (2200 EUR), tvarování brady (1300 EUR), zmenšení ohryzku (1200 EUR) a liposukci (2100 EUR).

Snížení linie čela 1900 €
Zvednutí obočí1700 €
Zvětšení tváří2700 €
Plastická operace nosu2200 €
Liposukce2100 €
Lifting horního rtu900 €
Obrys čelisti2200 €
Genioplastika (brada)1300 €
Zmenšení ohryzku1200 €

Úvod

Feminizační operace obličeje (FFS) je opakem MFO. Jedná se o formu kosmetické chirurgie v Turecku, která je zajímavá zejména pro transgender osoby. Tato osoba, která se narodila jako “muž”, má dojem, že je vězněm svého vlastního těla. Tento pacient si proto přeje mít určité sexuální znaky ženy. Technologie spojená s touto operací mu velmi pomůže zmírnit jeho nepohodlí a vyřešit jeho problémy s identitou a sebevědomím.

O podstoupení plastické operace obličeje v nemocnicích však sní i mnoho cisgenderových žen. Mají obličej s mužskými rysy a chtějí ho udělat více ženským.

Je třeba poznamenat, že operace na lifting a feminizaci obličeje je jedním z individualizovaných zákroků, které nejsou ve Francii hrazeny sociálním zabezpečením. Tento zákrok, ačkoli je oblíbený, je však poměrně nákladný.

Proto se mnoho pacientů, aby si splnili svůj sen vypadat více žensky, obrací na estetickou turistiku v Turecku. To je nyní přední destinací pro předplatitele plastické chirurgie z Evropy a Blízkého východu. Podařilo se mu sesadit z trůnu Thajsko.

Provedení feminizace obličeje FFS v Turecku, zejména na kvalifikované klinice estetické medicíny v Istanbulu, je cenově výhodnější volbou. Úspěšnost je také velmi vysoká. Vysoce hodnocena je však také kvalita poskytovaných služeb.

Co je to operace feminizace obličeje (FFS)?

Feminizační operace obličeje v Turecku je jedinečnou variantou estetické medicíny, kterou provádí specializovaný chirurg. Jedná se o klinický zákrok na klíč, který soustřeďuje různé chirurgické operace s cílem zjemnit linii a rysy obličeje. Po tomto procesu dosáhne pacientka mnohem ženštějšího vzhledu.

FFS zahrnuje úpravu různých oblastí obličeje a krku. Ve většině případů se operace provádí v celkové anestezii. Někdy postačí jedna operace. Chirurg však může naplánovat i několik operací v nemocnicích. Je třeba poznamenat, že feminizaci obličeje lze doplnit dalšími estetickými zákroky, jako je např:

  • Lifting obličeje k odstranění vrásek a jemných linek,
  • Zákroky související s pletí, jako je odstranění hnědých skvrn,
  • Botoxové injekce k omlazení obličeje atd.

Kdo by měl podstoupit zákrok feminizace obličeje?

Ideálními kandidáty na operaci feminizace obličeje v Turecku jsou transgenderové nebo nebinární osoby. Často mají pocit, že rysy jejich obličeje neodpovídají jejich požadovanégenderové identitě. FFS je klíčovou fází jejich proměny.

FFS však může svést i ženu, která má příliš mužské rysy obličeje. To se může stát zdrojem stresu a nepohodlí. Tento typ zákroku je vhodný pro ženy, které mají :

  • Příliš vysoké nebo příliš tučné čelo,
  • Příliš těžké nebo příliš výrazné obočí,
  • Příliš široká, špičatá nebo hranatá čelist nebo brada,
  • Příliš tmavé oči atd.

Jaký je minimální věk pro FFS?

Podle několika zdrojů je možné podstoupit operaci již v 18 letech. Někteří chirurgové však doporučují, aby pacienti počkali, dokud jim nebude alespoň 21 let. Domnívají se, že pokud se má o takové proměně uvažovat, je nutná fyzická a psychická vyspělost.

Jaké zákroky zahrnuje operace feminizace obličeje?

Chirurgické zákroky, které se provádějí, závisí na charakteristikách obličeje pacientky. Mohou se týkat horní, střední a dolní části obličeje a také krční oblasti. Operace obličeje pro potvrzení pohlaví je přizpůsobena přání dotyčné osoby. Jinými slovy, zákrok musí být individualizovaný. Zde jsou jen některé ze zákroků, které provádějí specialisté na feminizaci obličeje v Turecku.

Zvětšení čela a obočí

Konturování čela je velmi častou technikou FFS. Jejím cílem je upravit příliš výrazné nebo vystouplé obočí a pozvednout oční víčka. Výsledkem jsou otevřenější oči a jemnější obličej. Specialista má k dispozici několik metod. Může provést ořez, oholit kost nebo použít kostní štěp.

Rhinoplastika

Účinnou metodou feminizace obličeje je v Turecku také plastika nosu. Zahrnuje zlepšení struktury nosu. To zahrnuje :

  • Zmenšení jeho velikosti,
  • Zlepšení jeho křivek,
  • Změnu úhlu mezi nosem a horním rtem,
  • Zúžení nosních dírek,
  • Zdokonalení špičky.

Konturování čelisti a brady

Korekce linie čelisti je novým přírůstkem na seznamu chirurgických zákroků FFS, které potvrzují pohlaví. Čelisti mužů jsou výraznější a hranatější. Je třeba je udělat kulatější a měkčí. Chirurg může upravit čelistní kost nebo úhel dolní čelisti. Cílem je obnovit oválný nebo srdcovitý tvar obličeje.

Vyholení průdušnice

Tato technika feminizace obličeje je velmi častá u transsexuálů. Zahrnuje zmenšení ohryzku. Zmenšení hrtanového výběžku je nejčastěji používaný lékařský termín. Specialista postupně odstraní tuto vyčnívající část, která odlišuje muže od ženy.

Liposukce a transplantace tuku

Tyto techniky doplňují techniky používané k rekonstrukci krku a čelisti. Specialisté na FFS někdy navrhují odstranění přebytečného tuku z těchto oblastí pomocí liposukce. Pacient pak získá výraznější a štíhlejší linii čelisti. Mohou však také provést transplantaci tuku pro zpevnění určitých oblastí, například rtů.

Jaká jsou rizika, komplikace a vedlejší účinky FFS?

Rozhodnutí podstoupit operaci feminizace obličeje v Turecku není bez rizika. Během operace mohou nastat komplikace. Nežádoucí účinky může vyvolat i samotná operace. Zde jsou uvedeny problémy, které by mohly po operaci nastat.

Rizika anestezie

FFS se provádí v celkové anestezii. Anestetikum může u některých lidí vyvolat alergické reakce, dýchací potíže nebo dokonce smrt.

Infekce a krvácení

Během zákroku a po něm se mohou vyskytnout komplikace, jako je infekce nebo nadměrné krvácení . Po provedených řezech mohou zůstat nevzhledné jizvy.

Poškození nervů

Během operace hrozí riziko, že dojde k poškození nervů . To může způsobit dočasné nebo trvalé poškození nervů. To je spojeno s nepříjemnými příznaky, jako jsou např:

  • Brnění,
  • Necitlivost obličeje,
  • Svalová slabost.

Špatné výsledky

Zjištění výsledkuoperace je velmi důležitým momentem. Úspěšnost je vysoká, pokud je přivolán odborník. Může se však lišit v závislosti na skutečných očekáváních pacienta. Někdy je výsledek zklamáním. Někdy je dokonce nutná revizní operace.

Emocionální problémy

Operace feminizace obličeje není neškodný zákrok. Může vést k určité změně vzhledu. Pokud jsou změny neuspokojivé, existuje značné riziko emočních potíží .

Jak operace probíhá?

Operace feminizace obličeje v Turecku probíhá v několika fázích. Zjistěte, které to jsou.

Konzultace

Každý, kdo se rozhodne podstoupit FFS, se musí objednat na úvodní konzultaci. Během této úvodní schůzky je specialista povinen poskytnout podrobné informace o operaci. Především musí vysvětlit rizika a komplikace. Musí také odpovědět na všechny otázky pacienta. Pacienti jsou rovněž povinni sdělit specialistovi svá očekávání a cíle.

Kosmetický chirurg musí během tohoto setkání provést také morfologickou diagnostiku. To mu umožní určit prvky, které je třeba upravit, aby bylo dosaženo požadovaného výsledku. Je třeba říci, že každý pacient má jedinečné potřeby. Odborník poté vypracuje plán ošetření a odhad. Pacientovi je poskytnut čas na rozmyšlenou. Když pacient podepíše odhad, je postup zahájen.

Příprava

Tato fáze je velmi důležitá, protože na ní závisí úspěch operace . Chirurg provede předoperační vyšetření. Musí posoudit anamnézu pacienta. Cílem je předem zjistit zdravotní rizika takové operace. V případě kontraindikací se operace ruší .

Odborník pak vydá přesné předoperační pokyny. Ty slouží k prevenci a snížení rizik a komplikací. Pacient je zpravidla požádán, aby se vyvaroval určitých léků nebo potravin.

Operace

Po úspěšné přípravné fázi je naplánována operace. V dohodnutém termínu se pacient dostaví na kliniku. Lékařský tým provede operaci.

Rekonvalescence

Pacientka, která právě podstoupila operaci feminizace obličeje, potřebuje různě dlouhou dobu rekonvalescence. Mohou se u nich objevit otoky a nepříjemné pocity. První týden je třeba omezit nebo přerušit fyzickou aktivitu. Odstranění stehů trvá přibližně 15 dní. Součástí programu je pooperační sledování. Jeho délka se liší podle provedených operací.

Proč podstoupit FFS v Turecku?

Turecko je vyhlášenou destinací pro lékařskou turistiku. Nachází se zde mnoho nemocnic s moderním a vysoce kvalitním lékařským vybavením, jako je například nemocnice v Ankaře. V zemi působí také řada chirurgů specializujících se na estetickou medicínu, kteří mají bohaté zkušenosti.

Časový rozdíl mezi Tureckem a Francií je pouhá jedna hodina. Pacienti se tak mohou vyhnout následkům jetlagu, jako jsou poruchy spánku a podrážděnost. K tomu všemu jsou náklady na lékařské zákroky přiměřené. Operace feminizace obličeje v Turecku je proto výhodnou volbou.

Dr. MFO je jedním z nejrenomovanějších specialistů na FFS v oblasti transgenderové chirurgie. Je odborníkem na feminizaci obličeje, zvětšení prsou a rekonstrukci pohlavních orgánů. Klinika se nachází v Antalyi, mimořádně známé turistické destinaci. Toto dynamické město se pyšní nádhernými plážemi a bohatou historií. Zájezd do Turecka je ideální příležitostí k objevování tohoto výjimečného místa.

Kolik stojí operace feminizace obličeje v Turecku?

Cena operace feminizace obličeje v Turecku závisí na několika parametrech:

  • Změny, které mají být provedeny,
  • Místě operace,
  • Zkušenostech a pověsti chirurga,
  • Ceně předoperační a pooperační péče,
  • Poplatcích za konzultaci,
  • Případné další potřebné zákroky.

Feminizaci obličeje metodou FFS a vynikající služby je však možné si dopřát i s rozumným rozpočtem mezi 8500 a 16500 EUR.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky o FFS v Turecku

Jak dlouho trvá rekonvalescence?

Záleží na rozsahu operace. Obecně trvá tři až čtyři týdny. Po uplynutí této doby se pacientka může vrátit k běžnému životu.

Jaký výsledek můžete očekávat?

Konečný výsledek operace feminizace obličeje v Turecku se dostaví až za 6 až 12 měsíců.

Jak dlouho trvá rekonvalescence?

To závisí na rozsahu operace. Obecně trvá tři až čtyři týdny. Po uplynutí této doby se pacientka může vrátit k běžnému životu.

Jaký výsledek můžete očekávat?

Konečný výsledek operace feminizace obličeje v Turecku se dostaví za 6 až 12 měsíců.

Bude mít jizvy?

Chirurg musí provést řezy a někdy i kostní štěp. Zkušený a certifikovaný odborník však provede operaci pečlivě. Jizvy pak dokáže skrýt.

Jak se připravit na FFS v Turecku?

Pacientky si mohou všechny zákroky provádět samy. Mohou si například vybrat kliniku, kontaktovat lékaře a zajistit si dopravu a ubytování. Mnoho pacientů však raději využije služeb cestovní kanceláře, která se specializuje na operace v zahraničí, jako je například ta naše. Váš pobyt v Turecku můžeme zorganizovat od A do Z. Můžeme vám také nabídnout individuální asistenci. Pro přístup k této službě stačí vyplnit kontaktní formulář. Můžeme vám nabídnout atraktivní balíček.

Jak si balíte kufry?

Pacienti by si s sebou měli vzít pohodlné oblečení a zdravotnické potřeby, které budou během pobytu a rekonvalescence potřebovat. Je také dobré vzít si s sebou knihy, hry nebo jiné pomůcky pro zábavu.

Jak můžeme urychlit zotavení?

Pro urychlení rekonvalescence je třeba do puntíku dodržovat všechny pooperační pokyny lékaře. Pacienti by měli po operaci také odpočívat. V neposlední řadě je důležité, aby zůstali hydratovaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️