Transplantace vlasů pomocí kmenových buněk v Turecku

Uvažujete o transplantaci vlasů z kmenových buněk v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za operaci vlasů v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantaci vlasů z kmenových buněk v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí transplantace vlasů z kmenových buněk v Turecku?

V Turecku se cena transplantace vlasů z kmenových buněk pohybuje mezi 2 000 a 3 000 EUR. Ceny se liší podle velikosti ošetřované oblasti a pověsti kliniky. To je přibližně polovina ceny v Evropě

Pokud vás zajímá, proč jsou ceny o tolik nižší než v jiných zemích, je to částečně proto, že v Turecku je tolik estetických klinik. Konkurence je proto tvrdší, což má vliv na ceny.

Transplantace vlasů pomocí kmenových buněk 2500 €
Tradiční transplantace vlasů1700 €
Transplantace vlasů pro ženy2200 €
Transplantace afro vlasů2300 €

Úvod

Trpíte vypadáváním vlasů a rádi byste se dozvěděli více o transplantaci vlasů z kmenových buněk v Turecku? V tomto komplexním průvodci se dozvíte vše, co potřebujete o této operaci vědět: výhody, postup, náklady, vedlejší účinky a další informace.

Budeme s vámi na každém kroku, od vašeho příjezdu do Turecka až po pooperační sledování. Vyžádejte si bezplatnou nabídku a využijte nejlepší ceny za úspěšnou transplantaci vlasů v Turecku.

Co je transplantace vlasů z kmenových buněk?

Transplantace vlasů pomocí kmenových buněk je jednou z nových inovativních technik v oblasti obnovy vlasů. Jejím cílem je doplnit vlasy v oblastech s malým množstvím vlasů nebo bez vlasů. Ve skutečnosti je 80 % kavkazských mužů postiženo plešatostí před dosažením věku 70 let. Výzkum v této oblasti se proto neustále vyvíjí, aby se tento rozšířený problém řešil.

Na rozdíl od tradičních metod zde nedochází k odstraňování velkého množství chloupků z dárcovské oblasti. Odstraňuje se pouze malý kousek kůže obsahující cibulku a kmenové buňky. Tento vzorek tkáně se pak v laboratoři použije k vytvoření nových vlasových folikulů.

Tyto štěpy jsou nakonec transplantovány do plešatých oblastí pokožky hlavy. V průběhu operace jsou do vlasových folikulů přidávány kmenové buňky, které usnadňují množení nových vlasů.

Jaké jsou výhody této techniky?

Tato technika má oproti tradiční transplantaci vlasů řadu výhod:

  • Přirozenější výsledek, protože k transplantaci se používají menší jehly.
  • Lze ji provádět i u pacientů s pokročilou plešatostí.
  • Nezanechává na pokožce hlavy pacienta žádné viditelné jizvy.
  • Nepoškozuje dárcovskou oblast; vlasy v ní rostou dál jako předtím.
  • Velmi nízké riziko odmítnutí a alergických reakcí, protože kmenové buňky jsou získávány z vlastního těla pacienta.
  • Rychlá operace a rekonvalescence.

Přečtěte si naši zprávu o léčbě kmenovými buňkami v Turecku

Transplantace vlasů s využitím kmenových buněk: kdo může mít prospěch?

Transplantace vlasů pomocí kmenových buněk je účinným řešením pro ty, kteří trpí silnou ztrátou vlasů. Kdo však může tuto operaci podstoupit? Existují nějaké kontraindikace? Podívejme se, kteří pacienti mohou mít z této operace prospěch:

  • Pacient může být muž nebo žena.
  • Je žádoucí, aby vypadávání vlasů bylo stabilizované.
  • Doporučuje se, aby pacientovi bylo alespoň 25 let , protože hormonální aktivita není před tímto věkem dostatečně stabilní.
  • Pacient nesmí reagovat na léky proti vypadávání vlasů.
  • Transplantace kmenových buněk je ideální pro osoby s velmi výraznou plešatostí.

Kontraindikace

Transplantace vlasů z kmenových buněk není vhodná pro :

  • Osoby trpící akutním kardiovaskulárním onemocněním a vysokým krevním tlakem.
  • Pacienty s rakovinou vlasové pokožky.
  • Lidé trpící autoimunitním onemocněním nebo onemocněním vlasů.
  • Těhotné nebo kojící ženy.

Jak se operace provádí v Turecku?

Transplantace vlasů z kmenových buněk na klinice v Turecku zahrnuje několik odlišných fází. Pokud se na organizaci pobytu obrátíte na specialisty, budete doprovázeni od začátku až do konce.

Předoperační konzultace

Během této úvodní konzultace s lékařem na klinice bude provedena úplná diagnostika stavu vaší pokožky hlavy. Přibližně půl hodiny budete moci díky překladateli, který vás bude doprovázet, klást všechny otázky, které vás zajímají.

Lékař také zkontroluje, zda nemáte zdravotní kontraindikace, i když ty jsou vzácné. Na závěr vám přesně vysvětlí, co bude následovat.

Odběr kmenových buněk

Nejprve chirurg odebere malý kousek kůže obsahující kmenové buňky z vlasového folikulu v dárcovské oblasti. Tento krok je velmi rychlý a bezbolestný díky lokální anestezii. Tento vzorek bude následně odeslán do laboratoře, kde se vytvoří nové vlasové folikuly a kmenové buňky se namnoží.

Průběh operace

Několik dní po odběru kmenových buněk můžete podstoupit operaci. Nejprve bude oblast příjemce chirurgem vyčištěna, vydezinfikována a v případě potřeby oholena.

Poté vám budou transplantovány nové vlasové folikuly do oblasti pokožky hlavy postižené vypadáváním vlasů. K přesnému provedení transplantace a dokonalé kontrole úhlu implantace nových vlasů budou použity velmi jemné jehly. Tím je zajištěn velmi přirozený výsledek. V průběhu operace budou do těchto folikulů přidávány kmenové buňky, aby se nové vlasy co nejvíce množily.

Pooperační fáze

Pooperační fáze je důležitá pro zajištění trvanlivosti transplantace vlasů z kmenových buněk. Den po operaci je nutná návštěva kliniky za účelem kontroly cibulek a aplikace antiseptika. Chirurg vám také poskytne několik rad, aby vaše rekonvalescence proběhla co nejhladčeji:

  • Po dobu 2 týdnů se vyhýbejte alkoholu a kouření: zpomalují proces hojení.
  • Jezte vyváženou stravu : Po dobu 2 týdnů se také vyhýbejte příliš slaným nebo kořeněným jídlům.
  • Odpočívejte: V závislosti na vaší profesi si dopřejte 3 dny až týden volna.
  • Dodržujte hygienu vlasů: Používejte šetrné přípravky a vyhněte se tření pokožky hlavy, zejména když spíte.
  • Omezte namáhavou činnost: Na 10 až 15 dní přestaňte s veškerou sexuální aktivitou, abyste zabránili náhlému zvýšení teploty pokožky hlavy. A 1 měsíc po operaci neprovozujte žádné namáhavé sporty.

Jaké jsou výsledky a za jak dlouho se dostaví?

Po dokončení operace se výsledky začnou projevovat po několika měsících. Doba se liší v závislosti na pacientovi, ale často trvá 2 až 6 měsíců, než chloupky dorostou. Konečný výsledek bude viditelný po 10 měsících.

Jsou výsledky trvalé?

Ano, výsledky transplantace vlasů z kmenových buněk jsou trvalé. Kmenové buňky dlouhodobě stimulují vlasové folikuly a zajišťují tak nepřetržitý růst vlasů. Vždy je však důležité dodržovat správnou vlasovou hygienu a řídit se pooperačními radami lékaře , aby se maximalizovala životnost výsledků.

Proč se transplantace vlasů doporučuje v Turecku?

Turecko je oblíbenou destinací pro tento typ operace, a ne nadarmo! Tento trend má několik důvodů:

  • Cena: Ceny v Turecku jsou velmi příznivé, často téměř o polovinu nižší než ve Francii.
  • Odbornost klinik: Turecko je proslulé svou odborností v tomto oboru. Chirurgové jsou vysoce kvalifikovaní a specializují se na operace a léčbu vlasů. Navíc nejlepší kliniky pro transplantaci vlasů v Turecku používají pokročilejší techniky a mají modernější vybavení než v jiných zemích.
  • Lékařská turistika : Specialisté nabízejí dovolenou se vším všudy včetně ubytování, dopravy a pooperační péče. Tuto službu lze snadno zorganizovat a zahraniční pacienti tak mají možnost navštívit i Istanbul.

Pokud chcete přesně vědět, kolik bude vaše transplantace v Turecku stát, neváhejte požádat o bezplatnou cenovou nabídku. Cenová nabídka bude vycházet z vaší situace a bude zahrnovat náklady na operaci, ubytování, taxi, překladatele, léky a pooperační sledování. Spolupracujeme s nejlepšími klinikami v zemi!

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky o transplantaci vlasů z kmenových buněk

Kde je nejlepší podstoupit transplantaci vlasů?

Turecko je bezpochyby nejlepší destinací pro tento typ operace. Tamní kliniky jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, chirurgové jsou specializovaní a mimořádně kompetentní a náklady jsou nižší než v jiných zemích.

Bolí transplantace vlasů pomocí kmenových buněk?

Ne, není to vůbec bolestivé. Před operací vám chirurg podá lokální anestezii. Během injekce anestetika tedy pocítíte jen malou bolest, nebo spíše nepříjemný pocit, ale zbytek operace bude bezbolestný.

Je nutná druhá operace?

Ne, transplantace vlasů z kmenových buněk je trvalá operace a žádná druhá operace nebude nutná. Operaci podstoupíte pouze v případě, že je vaše plešatost stabilní a ošetřená oblast již nikdy nebude trpět vypadáváním vlasů. Výsledky jsou tedy trvalé.

Jaký je rozdíl mezi klasickou transplantací vlasů a transplantací pomocí kmenových buněk?

Výsledky transplantace vlasů z kmenových buněk jsou mnohem přirozenější. Na rozdíl od tradiční transplantace nezůstávají žádné jizvy. Navíc se používají jemnější jehly, které poskytují lepší úhel pro implantaci vlasů.

Za jak dlouho mi po operaci dorostou vlasy?

Vlasy začínají růst přibližně 3 měsíce po operaci. Konečné výsledky by měly být viditelné maximálně po 10 měsících. Přesná doba se liší v závislosti na pacientovi a rychlosti růstu jeho vlasů.

Existují při transplantaci vlasů z kmenových buněk nějaká rizika?

Vzhledem k tomu, že kmenové buňky a vlasové folikuly jsou získávány z vlastního těla pacienta, nehrozí žádné riziko odmítnutí. Samozřejmě s výjimkou případu, kdy trpíte autoimunitním onemocněním, které je kontraindikací, v takovém případě klinika operaci odmítne.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️