Implantace kardiostimulátoru v Turecku

Chcete se dozvědět více o implantaci kardiostimulátoru v Turecku? Tento komplexní průvodce obsahuje všechny informace, které o tomto tématu potřebujete vědět. Náklady, operace, pooperační péče, to vše vám vysvětlíme! Neváhejte si vyžádat bezplatnou nabídku, abyste získali přesný odhad a nejlepší cenu za implantaci kardiostimulátoru na jedné z nejlepších klinik v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o implantaci kardiostimulátoru v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u odborných lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí implantace kardiostimulátoru v Turecku?

Implantace kardiostimulátoru v Turecku stojí od 5 000 do 10 000 eur v závislosti na typu kardiostimulátoru a pověsti kliniky. Velký počet zahraničních pacientů se rozhoduje pro implantaci kardiostimulátoru v Turecku, mimo jiné proto, že ceny jsou mnohem nižší než v evropských zemích.

Implantace kardiostimulátoru5000 €

Pravděpodobně vás zajímá, proč jsou ceny za implantaci kardiostimulátoru v Turecku nižší než v jiných zemích Tento cenový rozdíl má několik důvodů:

  • Pro pacienty s eurem, dolarem nebo librou šterlinků je výhodný směnný kurz.
  • Celkové životní náklady jsou nižší.
  • Turecká vláda podporuje lékařské kliniky, aby pracovaly s mezinárodní klientelou.
  • Konkurence v oblasti lékařství je v Turecku velmi silná, což snižuje ceny.

Vše, co potřebujete vědět o implantaci kardiostimulátoru v Turecku

Kardiostimulátor se implantuje za účelem regulace nepravidelného srdečního rytmu nebo léčby poškození srdce způsobeného například srdečním infarktem. Tento zákrok byl poprvé proveden v 50. letech 20. století.

Od té doby se postup implantace značně vyvinul a těží z pokroku v lékařské technologii a chirurgických postupech. Stejně jako v případě velkého množství lékařských operací je Turecko v této oblasti velmi vyspělé a disponuje specializovanými klinikami.

Co je to kardiostimulátor?

Kardiostimulátor je lékařský přístroj, který generuje elektrické impulsy ke stimulaci a podpoře srdce. Nahrazuje přirozené elektrické signály a reguluje srdeční frekvenci pacientů, jejichž srdeční frekvence je příliš nízká.

V praxi se jedná o malé, velmi lehké kovové zařízení opatřené dráty, které se připojuje k srdci. Umísťuje se do blízkosti srdce, pod klíční kost.

Existuje několik typů kardiostimulátorů, které se používají v závislosti na potřebách pacienta:

  • Jednokomorové kardiostimulátory: Tyto kardiostimulátory mají elektrický vodič připojený k jedné srdeční komoře, obvykle k pravé komoře. Používají se k léčbě problémů s vedením srdečního vzruchu.
  • Dvoukomorové kardiostimulátory: Tyto kardiostimulátory mají dva vodiče, jeden připojený k síni a druhý ke komoře. Umožňují přesnější synchronizaci stahů srdečních komor, což je výhodné u některých typů poruch srdečního rytmu.
  • Biventrikulární: Tyto kardiostimulátory se používají u pacientů se srdečním selháním a dysfunkční kontrakcí komor. Stimulují obě komory současně, čímž zlepšují synchronizaci a účinnost srdeční kontrakce.

Přečtěte si naši dokumentaci o náhradě srdeční chlopně v Turecku.

Proč si vybrat Turecko?

Vybrat si Turecko pro implantaci kardiostimulátoru je velmi dobré rozhodnutí z několika důvodů:

  • Odbornost tureckých chirurgů: Turecko patří k zemím s nejlepšími chirurgy na světě. Většinou se specializují na jeden typ operace, protože v Turecku je obrovské množství chirurgů. To jim umožňuje vyniknout ve své specializaci.
  • Technologie tureckých klinik : Turecké kliniky a nemocnice jsou vybaveny špičkovou technologií. Na rozdíl od Francie, kde si veřejné nemocnice nechávají vybavení co nejdéle, aby ušetřily, v Turecku se neustále obnovuje, aby drželo krok s technologickým pokrokem.
  • Náklady: Částečně díky silné konkurenci v lékařské a estetické oblasti v Turecku jsou ceny operací mnohem nižší než ve Francii a našich sousedních zemích.
  • Cestování za lékařskou péčí: Volba Turecka umožňuje zahraničním pacientům využívat lékařské pobyty all-inclusive (operace, ubytování, doprava, léky, následná péče). Pro ty, kteří si vyberou nemocnici v Istanbulu, jako je například Memorial Atasehir, je to příležitost navštívit toto nádherné město.

Pro koho je tato operace určena?

Implantace kardiostimulátoru v Turecku se doporučuje lidem trpícím poruchami srdečního rytmu, které ovlivňují kvalitu jejich života a zdraví. Tato operace je prospěšná pro

  • Lidi, jejichž srdce bije příliš rychle, příliš pomalu nebo nepravidelně, což může způsobovat únavu, závratě nebo dokonce problémy s dýcháním.
  • Osoby, jejichž problémy se srdečním rytmem nelze léčit pomocí léků.
  • Pacienty, jejichž srdeční arytmie ovlivňuje správnou funkci životně důležitých orgánů, jako je mozek nebo ledviny, nebo zvyšuje riziko závažných komplikací, jako je mrtvice nebo srdeční infarkt.

Jaký je postup implantace kardiostimulátoru v Turecku?

Chápeme, že operace srdce může být pro některé lidi zdrojem obav. Dovolte nám, abychom vám poskytli praktické vysvětlení, jak se implantuje kardiostimulátor v Turecku. Uvidíte, že se ve skutečnosti jedná o bezpečnou operaci, která není příliš omezující!

První konzultace

Před implantací kardiostimulátoru se pacienti setkají s kardiologem, aby s ním probrali podrobnosti operace. Kardiolog prostuduje anamnézu pacienta a rozhodne o nejvhodnějším typu kardiostimulátoru. Během této konzultace budete moci položit všechny otázky, abyste zákroku porozuměli a ujistili se o něm.

Den operace

V den operace jsou pacienti přivítáni na klinice nebo v nemocnici, kde bude zákrok probíhat. V lokální anestezii provede chirurg řez pod klíční kostí v blízkosti srdce, aby se dostal k žíle.

Tímto řezem jsou dráty vedeny k srdci, kde jsou připojeny k srdečním stěnám. V kůži se vytvoří malá kapsa pro vložení kardiostimulátoru a poté se dráty připojí. Po dokončení implantace se řez uzavře.

Implantace trvá jednu až maximálně dvě hodiny a na rozdíl od toho, co byste si mohli myslet, není bolestivá. Navíc po ní zůstane jen malá jizva o velikosti asi 5 centimetrů.

Pooperační péče

Po operaci jsou pacienti během rekonvalescence pečlivě sledováni. Lékaři kontrolují, zda je srdeční rytmus správný a zda je kardiostimulátor správně naprogramován podle potřeb vašeho srdce. Nakonec dostanete několik pokynů, které vám pomohou k rychlejšímu uzdravení:

  • Po dobu jednoho měsíce se vyhněte intenzivnímu sportu a nošení těžkých břemen.
  • Vyvarujte se jakýchkoli prudkých pohybů levou paží, zejména nezvedejte po dobu několika týdnů paži nad rameno.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se voperování kardiostimulátoru v Turecku

Co není povoleno u kardiostimulátoru?

Když máte kardiostimulátor, neexistují žádné skutečné zákazy, pouze několik doporučení, která je třeba dodržovat, abyste jej udrželi v dobrém stavu. Například omezte aktivity, které by mohly přístroj poškodit, jako jsou bojové sporty.

Kde si mohu nechat voperovat kardiostimulátor?

V mnoha zemích jsou kliniky nabízející implantaci kardiostimulátoru, my však doporučujeme Turecko. V neposlední řadě proto, že tato země nabízí vysoce kvalitní lékařské služby za konkurenceschopné ceny, její zařízení jsou moderní a turečtí lékaři jsou vysoce kvalifikovaní.

Jaký je postup implantace kardiostimulátoru v Turecku?

Implantace kardiostimulátoru v Turecku trvá jednu až dvě hodiny, během nichž chirurg provede malý řez u pacienta pod klíční kostí, v blízkosti srdce, aby mohl kardiostimulátor zavést. Zákrok je díky lokální anestezii bezbolestný.

Jaké jsou nevýhody kardiostimulátoru?

Vložení kardiostimulátoru může představovat drobné nepříjemnosti, ale žádná z nich nemá příliš velký dopad na každodenní život pacienta. Například bude nutné čas od času vyměnit baterii kardiostimulátoru a nedoporučují se některé sporty, například bojové sporty.

Jaké jsou alternativy implantace kardiostimulátoru k léčbě poruch srdečního rytmu?

Mezi alternativy implantace kardiostimulátoru patří léčba poruch srdečního rytmu pomocí léků. Dlouhodobé užívání tohoto typu léků však může vést k závažným vedlejším účinkům.

Jaká opatření je třeba dodržovat po zavedení kardiostimulátoru?

Několik týdnů po implantaci je důležité vyvarovat se prudkých pohybů levou paží a vyvarovat se příliš fyzických aktivit, jako je intenzivní sport a nošení těžkých břemen. Dodržováním těchto doporučení se vyhnete zpomalení procesu hojení.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️