Laryngektomie v Turecku

Uvažujete o laryngektomii v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou léčbu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o laryngektomii v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Cena laryngektomie v Turecku

Cena laryngektomie v Turecku se může pohybovat od 4 000 do 15 000 eur. Případná radioterapie nebo chemoterapie by si vyžádala další náklady. Předoperační vyšetření trvají 2 dny, následuje 7 dní v nemocnici a 1 týden rekonvalescence. Často se doporučuje celková doba pobytu 3 týdny.

Laryngektomie v Turecku4500 €

Úvod

Někteří Francouzi a Francouzky se rozhodnou podstoupit laryngektomii v Turecku. V následujících řádcích objevíte důvody, proč se obrátit na lékařské cestování , když byla taková operace prohlášena za nezbytnou.

V průběhu tohoto průvodce se také podíváme na některé obecné a opakující se otázky: Co je to laryngektomie ? Kdo může/měl by rozhodovat o jejím plánování?

Pokud plánujete operaci v Turecku se svým praktickým lékařem , je třeba se předem seznámit se všemi otázkami. Zahraniční pacienti již nemusí starat o praktické detaily, které jdou ruku v ruce s klinickými záležitostmi: hotely, cesty taxíkem, rezervace letenek… o to vše se mohou postarat poradci, kteří se danému případu zcela věnují.

Než se však budeme tímto aspektem dále zabývat, uveďme si důsledky tohoto choulostivého postupu do souvislostí.

Co je to laryngektomie?

Laryngektomie je chirurgický zákrok, při kterém odborník odstraní celý hrtan nebo jeho část . Tato struktura, někdy nazývaná “orgán řeči”, se nachází v krku. Hraje roli při dýchání, podílí se na tvorbě hlasu a má ochranné vlastnosti proti jídlu a pití.

Pokud je zdravotní stav pacienta optimální, není proto důvod uvažovat o odnětí. Pokud se naopak objeví rakovina hrtanu , odborníci toto řešení zváží. Totéž platí v případě těžkého úrazu (zranění v důsledku nehody), závažné infekce nebo vrozených vývojových vad, i když se jedná o vzácné případy.

Při laryngektomii existují nejméně dva hlavní postupy :

  • O částečné se hovoří tehdy, když je odstraněna pouze určitá část hrtanu. Pak je možné zachovat část hlasové kapacity.
  • O totální laryngektomii se naopak jedná tehdy, když je odstraněn celý orgán . Náhrada se provádí otvorem v průdušnici, který je nezbytný pro dýchací funkci.

Přečtěte si naši zprávu o transplantacích rohovky v Turecku

Proč plánovat operaci hrtanu v Turecku?

Někteří lidé se rozhodnou provozovat zdravotní turistiku a plánují si operaci hrtanu v Turecku. Tento druh rozhodnutí je třeba předem zvážit s pomocí praktického lékaře.

Existuje řada důvodů, proč cestovat do zahraničí na laryngektomii . Nemusí se nutně týkat všech – záleží na očekáváních a konkrétních potřebách . Roli hraje také věk a celkový zdravotní stav.

  • Související náklady na lékařskou péči v zemi pod Bosforem jsou systematicky dostupnější než ve Francii (nebo ve zbytku Evropy). I při započtení cestovních nákladů (letenka, ubytování atd.) je rozdíl stále značný.
  • Istanbul, stejně jako další blízká města, se může pochlubit některými z předních světových lékařských odborníků.
  • V Turecku je na zdravotnickém trhu kladen důraz na obzvláště pečlivé služby na některých klinikách. Pacientská základna je zároveň klientskou základnou a různá zařízení se snaží udržet si loajalitu zahraničních pacientů. I když záleží na konkrétním zařízení, můžete počítat s cestou péče doplněnou o širokou škálu vybavení a doplňků.
  • Dalším podstatným parametrem je čekací doba. Zdá se, že ve Francii se čekací doby rok od roku prodlužují. Cestování za lékařskou péčí nabízí možnost podstoupit operaci hrtanu rychleji. Důležité je však dopředu naplánovat administrativní formality.

Pokud vás jeden nebo více z těchto argumentů vede k tomu, že uvažujete o operaci hrtanu v Turecku, jsme připraveni vám pomoci. Jako specialisté na zdravotní turistiku na břehu Bosporu uděláme vše pro to, aby váš pobyt proběhl bez problémů.

Jak je to ale s celkovým průběhem ? Jaké jsou jednotlivé fáze?

“Předoperační” konzultace: nezbytná schůzka

I když chcete operaci hrtanu “přesunout”, je nutná předchozí konzultace ve Francii . Ošetřující lékař provede posouzení před chirurgickým zákrokem. Definuje potřebu operace a vysvětlí pacientovi problematiku, která s ní souvisí. Vzhledem k tomu, že se jedná o tak zásadní části těla, jako jsou hlasivky , musí být každý prvek pečlivě určen. Poté je sestaven plán léčby .

Je třeba poznamenat, že volba chirurga s praxí v zahraničí je ve Francii zcela legální . Během tohoto klinického vyšetření odborník provede pacienta rozhodovacím procesem.

Testy, přípravy a další opatření před operací

Existují dva způsoby přípravy na operaci, ať už se týká hrtanu , nebo ne.

  • Existuje čistě lékařská část. Ta zahrnuje například ověření, zda se člověk může podrobit celkové anestezii bez rizika následků. V závislosti na komorbiditách a dalších patologických stavech pacienta může být tato podmínka kontraindikována. O tom může rozhodnout pouze odborník.
  • Pozornost je třeba věnovat také organizaci pobytu v rámci zdravotní turistiky. Zde přichází na řadu naše cestovní kancelář . Využíváme naše solidní zkušenosti a skutečné odborné znalosti k tomu, abychom zajistili hladký a bezproblémový průběh vašeho pobytu . To zahrnuje rezervaci hotelu, plánování cesty a zprostředkování kontaktu s tlumočníkem na místě.

Naše týmy zajišťují, že každý pacient bude mít prospěch ze 100% individuální péče. Operační fázi bude snazší zvládnout a prožít, pokud je dohled seriózní; pokud jsou přípravy pečlivé.

Je samozřejmé, že laryngektomie může vyvolat pochybnosti a obavy. Komplexní a kvalitní péče před operací i po ní snižuje stres a může napomoci hladkému průběhu operace.

Samotná operace

Nebudeme zde zabíhat do podrobností. Můžeme však zdůraznit několik obecných bodů:

  • Pro operaci hrtanu je nezbytná celková anestezie . To znamená, že během zákroku nepociťujete žádnou bolest.
  • Hlavní náplní zákroku je částečné nebo úplné odstranění orgánu. Chirurg poté připojí průdušnici k otvoru v krku (tzv. stomii).
  • Dokončení všech fází trvá mnoho hodin.

Pooperační péče a zotavení

Obvykle trvá dva týdny, než může pacient dýchat bez dozoru. Někteří pacienti se zotavují rychleji – zřídkakdy však dříve než za deset dní.

Po samotné operaci se “operační rána na krku uzavře sponami nebo stehy”. Právě zmíněné časové okno umožňuje, aby byl pacient sledován až do doby, než budou příslušné svorky/stehy odstraněny.

K “seznámení” pacienta s novým způsobem řeči lze v případě potřeby použít určitá cvičení. Nové technologie také usnadňují komunikaci mezi pacientem a ošetřujícím personálem. Za jak dlouho se projeví výsledky operace?

Kolik stojí operace hrtanu v Turecku?

Přesnou cenu nelze určit – pravděpodobně ji ovlivňuje mnoho faktorů. Pokud však vezmeme v úvahu pouze samotnou operaci, částka se pohybuje mezi 4 000 a 5 000 dolary.

Ve Francii může být částka až dvojnásobná. I při úhradě vzájemnými pojišťovnami a jejich ekvivalenty může být investice ještě vyšší.

Laryngektomie: náš balíček podpory na míru

Cílem naší cestovní kanceláře je co nejvíce vám usnadnit organizaci vaší lékařské cesty do Turecka. Řešíme všechny okrajové aspekty, od těch nejformálnějších (doprava, jízdní řády) až po ty turistické (možné výlety, komfort a vybavení nabízené zařízeními) atd.

Samozřejmě si vždy můžete vše připravit sami. Ale to znamená ztrátu spousty času a peněz. Navíc bez zprostředkovatele nemáte stejné záruky spolehlivosti.

Můžeme pomoci každému muži či ženě, kteří chtějí logistiku přenechat specializovanému týmu. Neváhejte a požádejte nás o cenovou nabídku hned teď; k zahájení spolupráce s námi stačí odeslat formulář a několik důvěrných údajů. Dáváme přednost jednoduchosti, aniž bychom zanedbávali to podstatné.

V každém případě vám kromě lékařské péče a diagnostiky zaručujeme kompletní pomoc před operací hrtanu v Turecku, během ní i po ní . Můžete se na nás obrátit ještě dnes a vše s námi prodiskutovat. Přátelským a vstřícným způsobem vypracujeme plán šitý na míru vašim potřebám.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se operace hrtanu v Turecku

Může francouzské životní pojištění uhradit léčebnou cestu do Turecka?

Pokud jde o zdravotní pojištění, odpověď zní ne. Sociální pojištění je nepravděpodobné, i když existuje několik výjimek.

Parciální laryngektomie: jak dlouho trvá rekonvalescence?

Po částečné laryngektomii je třeba počítat s jedním až dvěma týdny na rekonvalescenci. Starší lidé obvykle potřebují prodloužení.

Mění laryngektomie hlas?

Ano, laryngektomie způsobuje změnu hlasu. V případě totální laryngektomie lze použít technologii k vytvoření umělého hlasu prostřednictvím fonatorního implantátu.

Je operace hrtanu riziková?

Žádný lékařský zákrok tohoto rozsahu není bez rizika. Obecně však platí, že následky nezasažení jsou závažnější a rychlejší.

Jakých úspor lze dosáhnout operací v Turecku?

Přesné číslo nebo procento úspor neexistuje. Můžeme uvést odhad: 70 až 80 %.

Je zdravotní turistika spolehlivá?

Medicínská turistika je spolehlivá za předpokladu, že je pod řádným dohledem. Improvizace je přísně nevhodná. Komplikacím může pomoci předejít specializovaná cestovní kancelář.


‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️