Léčba glaukomu v Turecku

Zvažujete léčbu glaukomu v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou operaci očí v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o léčbě glaukomu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah je poskytován pouze pro informační účely a nemá nahradit radu zdravotnického pracovníka.

Cena léčby glaukomu v Turecku

Průměrná cena zákroku léčby glaukomu v Turecku je 200 eur, cena laserové trabekuloplastiky je 500 eur. Cena trabekulotomie je 2 300 eur a cena laserové iridotomie je 300 eur.

Glaukom v Turecku200 €
Laserová trabekuloplastika500 €
Trabekulotomie2300 €
laserová iridotomie300 €

Zavedení

Existuje mnoho důvodů, proč byste měli zvážit léčbu glaukomu v Turecku. Navzdory všeobecnému přesvědčení nevyniká lékařská profese v zemi u Bosporu pouze v oblasti estetické chirurgie.

Pokud si tuto zemi zvolíte za cíl své zdravotní péče, můžete zde najít kompletní, spolehlivé a cenově konkurenceschopné řešení .

Než podniknete potřebné kroky, nepochybně vás napadne několik otázek. Ať už o samotném onemocnění , nebo o tom, jak bude operace probíhat. Připravili jsme pro vás tohoto průvodce, který vám pomůže vyřešit je co nejlépe. Rizika, možné vedlejší účinky, očekávané výsledky, účtované ceny… Chceme se ujistit, že nic nepřehlédnete.

Každý pacient má samozřejmě specifická očekávání, potřeby a vlastnosti. Informace, které obdržíte, jsou obecné – ale pokud jde o logistiku cestování, přistupujeme ke každému případu individuálně. Díky tomu můžete k léčbě glaukomu přistupovat s naprostým klidem a v renomovaném tureckém zařízení.

Co je to glaukom?

Glaukom je chronické oční onemocnění. Při sebemenším příznaku je nezbytné objednat se ke specialistovi. Bez včasné léčby může dojít k úplné zástavě funkce zrakového nervu – což vede knevratné ztrátě zraku .

Nebudeme zabíhat do přílišných technických podrobností , ale zde jsou uvedeny mechanismy, které toto onemocnění charakterizují :

  • Glaukom je obecně způsoben zvýšením tlaku uvnitř oční koule. Dochází k narušení produkce a odtoku vodního moku … přestože tato vzácná oční tekutina vyživuje a okysličuje všechny naše optické struktury. Výsledkem je rostoucí a neodbytné zatěžování zrakového nervu.
  • Postupně (ale v některých případech se zdá, že postup je obzvláště rychlý) dochází k významnému poškození. Pokud se nepřijmou žádná opatření, pacient postupně ztratí periferní vidění. Centrální vidění není ušetřeno… což vede ke slepotě.

Jinými slovy, glaukom může vést ke slepotě. Abyste neztráceli čas, je zcela možné získat diagnózu ve Francii a poté zvážit operaci v Turecku.

Přečtěte si naši zprávu o léčbě kmenovými buňkami v Turecku

Glaukom: koho se týká?

Je třeba poznamenat, že podle informací poskytnutých Univerzitní nemocnicí v Lyonu v roce 2023 je tímto postižením postiženo 1 až 2 % Francouzů ve věku čtyřiceti pěti let a více. Ve Velké Británii, kde se demografický kurzor mírně posunul (z 45 na 50 let), je to 4 %.

U mladých lidí se glaukom vyskytuje jen zřídka. Proto se opět podle oficiálních stránek CHU de Lyon ” [ doporučuje ] navštěvovat svého specialistu přibližně každé dva roky (od 45 let věku), aby provedl tato měření”. Preventivní návštěvy mohou zachránit mnoho životů. Je třeba zdůraznit, že rodinná anamnéza může zvýšit riziko komplikací. Příčiny však nejsou vždy genetické.

Pokud vás nebo někoho z vašich blízkých tento problém bohužel postihl, měli byste vědět, že existují řešení.

Lze glaukom vyléčit?

Vědecký pokrok umožnil vyvinout spolehlivou léčbu progrese glaukomu. Říkáme “léčby”, protože existuje několik možných přístupů, z nichž některé se vzájemně doplňují.

Různé způsoby léčby glaukomu

Mezi opatření, která je třeba přijmout (vždy na radu odborníka), patří..

  • Medikamentózní léčba. K regulaci oční tekutiny se používají určité oční kapky . Abyste dosáhli požadovaných výsledků, musíte být důslední v jejich každodenní aplikaci. V závislosti na konkrétním případě jsou k dispozici také některé perorální tablety.
  • Laserová léčba. Technologie, která se zde používá, má poměrně složitý název: trabekuloplastika. Spočívá ve vytváření cílených dopadů na oblast… trabekulu. Trabekulum je síť tkání. Pokud je neporušená, téměř dokonale reguluje odtok vodního moku. Pokud nefunguje správně, je k obnovení jeho funkce použit laser . Tímto způsobem se sníží nebezpečný tlak.
  • Chirurgická léčba. Jedná se o nejkomplexnější léčbu glaukomu. Oční chirurg může do oka vložit implantáty, které “pomáhají” přirozeným odtokovým mechanismům. Další postup zahrnuje vytvoření nové drenážní cesty (trabekulektomie). Tyto dvě možnosti se vzájemně doplňují nebo jsou plánovány samostatně, případ od případu.

Jaká je úspěšnost operace glaukomu v Turecku?

Bylo by nesprávné tvrdit, že úspěšnost je 100%. Nicméně úspěšnost léčby glaukomu v Turecku zůstává velmi vysoká. V závislosti na zdroji se uvádí 90 nebo dokonce 99 %.

Nezapomeňte, že šance na úspěch s časem klesá. Čím déle ji budete odkládat, tím obtížnější bude náprava a kompenzace .

Proč plánovat operaci glaukomu v Turecku?

Ptáte se, proč byste měli cestovat za léčbou glaukomu do Turecka , když kliniky, a tedy i odborníci, existují i ve vaší zemi? Samozřejmě se nesnažíme znevažovat práci francouzských, britských nebo švýcarských oftalmologů ..

Lékařská turistika v Turecku má však řadu výhod.

  • Cena se liší podle složitosti příslušné práce. Například zatrabekulektomii byste měli v Turecku zaplatit 2 300 eur.
  • Zahraniční pacienti jsou si obecně vědomi vynikající pověsti lékařů v tomto oboru. Ve Velké Británii, stejně jako ve francouzských nemocnicích, je systém léčby určen spíše pro místní pacienty. Turecko zůstává věrné své pověsti kulturní křižovatky a na své lékařské služby pohlíží z univerzálního hlediska.
  • Rychlost léčby je jedním z nejčastěji uváděných důvodů . Ačkoli na toto téma neexistují žádné komplexní statistiky, velké množství svědectví ukazuje tímto směrem. Čekací listina je v Turecku kratší . Pokud člověk hledá naléhavou lékařskou péči (a jak jsme se přesvědčili, glaukom je třeba léčit rychle), zdá se být cesta na tureckou kliniku jistější.
  • Ve Francii, Velké Británii a většině okolních zemí je méně obvyklý balíček all-inclusive , který je velmi často nabízen na břehu Bosporu. Zahrnuje (ve své nejpropracovanější verzi) konzultaci, operaci, hospitalizaci, pooperační péči… a dokonce i transfer z letiště až po ubytování. Naše cestovní kancelář vám ráda pomůže s organizací vaší cesty.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat již nyní. Rádi vám poskytneme podrobnější představení opatření a nabídek.

Nyní bychom rádi přešli k podstatnému bodu: k samotné operaci .

Jak probíhá operace glaukomu?

Každý specialista se rozhoduje konkrétně odborně, v závislosti na své praxi. Existuje však několik zásad, které jsou společné pro všechny operace glaukomu .

Zaměřme se na tři hlavní fáze : přípravu, samotnou operaci a rekonvalescenci.

Jak se připravit na operaci glaukomu?

Při oftalmologické operaci, stejně jako ve všech ostatních oblastech zdravotní péče, je nezbytné se předem seznámit s lékařským a chirurgickým týmem. K navázání prvního kontaktu slouží domluvená schůzka .

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se léčby glaukomu v Turecku

Co je to glaukom?

Glaukom je oční onemocnění, které poškozuje zrakový nerv, často v důsledku vysokého nitroočního tlaku, což vede k postupné ztrátě zraku, počínaje periferním viděním.

Jaké jsou běžné typy glaukomu?

Dva hlavní typy glaukomu jsou glaukom s otevřeným úhlem, kdy dochází k pomalému odtoku vodnatého moku, a glaukom s uzavřeným úhlem, který způsobuje rychlý nárůst očního tlaku.

Jaké jsou rizikové faktory?

Mezi faktory patří pokročilý věk, vysoký nitrooční tlak, rodinná anamnéza, etnický původ, diabetes, hypertenze a dlouhodobé užívání kortikosteroidů.

Jaká ošetření jsou k dispozici?

Léčba zahrnuje oční kapky ke snížení nitroočního tlaku, laserovou terapii ke zlepšení odtoku vodnatého moku a chirurgický zákrok ke snížení tlaku.

Lze glaukom vyléčit?

Glaukom nelze vyléčit, ale včasná a pravidelná léčba může kontrolovat nitrooční tlak a zpomalit progresi onemocnění.

Jak lze glaukomu předcházet nebo ho odhalit?

Prevence zahrnuje pravidelné oční prohlídky, zejména u rizikových osob. Jakékoli změny zraku oznamte očnímu lékaři a řiďte se jeho doporučeními.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️