Léčba Parkinsonovy choroby v Turecku

Zvažujete léčbu Parkinsonovy choroby v Turecku? Vše, co potřebujete vědět o hluboké mozkové stimulaci v Istanbulu: postup, náklady, rekonvalescence. Získejte bezplatnou nabídku na úspěšnou léčbu Parkinsonovy choroby v Istanbulu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o léčbě Parkinsonovy nemoci v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci ke kvalifikovanému tureckému lékaři. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena léčby Parkinsonovy choroby v Turecku

Průměrná cena léčby Parkinsonovy choroby v Turecku se pohybuje mezi 20 000 a 30 000 EUR. Nabídky zahrnují jednolůžkový pokoj, VIP převoz, komplexní diagnostiku Parkinsonovy choroby a operaci hluboké mozkové stimulace (DBS).

Léčba Parkinsonovy choroby kmenovými buňkami22.000 €
Magnetická rezonance mozku s kontrastem80 €
Komplexní diagnostika Parkinsonovy choroby1200 €
Ultrazvuková neurologická operace13000 €
Hluboká mozková stimulace (DBS)17000 €

Léčba Parkinsonovy nemoci v Turecku: dostupné možnosti zlepšení kvality života

Parkinsonova choroba je neurodegenerativní onemocnění, které celosvětově postihuje přibližně 1 % lidí starších 60 let. Obvykle se projevuje třesem, zpomalením pohybu, svalovou ztuhlostí a problémy s rovnováhou.

Bohužel na ni neexistuje žádný lék. Proto pacienti a jejich rodiny hledají nejlepší řešení prozlepšení kvality života. Zjistěte vše, co potřebujete vědět o léčbě Parkinsonovy choroby v Turecku a o dostupných alternativách.

Jaké možnosti léčby Parkinsonovy nemoci jsou v Turecku k dispozici?

V Turecku mohou pacienti s Parkinsonovou chorobou využívat řadu inovativních a účinných léčebných postupů, které zlepšují kvalitu jejich života. Mohou zmírnit své příznaky prostřednictvím řady léčebných možností, mezi něž patří např.

  • Hluboká mozková stimulace (DBS), pokrokový chirurgický zákrok založený na použití elektrod implantovaných do mozku. Ty vysílají elektrické impulzy do specifických oblastí mozku. Tato léčba Parkinsonovy choroby se provádí v Turecku s cílem regulovat normální pohyby a zmírnit motorické příznaky.
  • Medikamentózní léčba je pro zvládání příznaků Parkinsonovy nemoci nezbytná. Kliniky v Istanbulu obvykle doporučují levodopu (k dodání dopaminu do mozku a snížení pomalosti a ztuhlosti pohybů), agonisty dopaminu (k doplnění účinku levodopy) a inhibitory MAO-B (k zabránění odbourávání dopaminu v mozku).
  • Rehabilitace a fyzioterapie, které jsou důležitou součástí léčby Parkinsonovy nemoci v Turecku, s cílem zlepšit držení těla, motoriku a koordinaci pohybů pacientů.
  • Po kompletní diagnostice následuje individuální léčebný plán. Jedná se o nejefektivnější způsob, jak najít nejlepší možnosti léčby pro specifické potřeby každého pacienta. Turečtí lékaři provádějí hloubková vyšetření (magnetická rezonance a PET) a další neurologické testy k posouzení stavu pacientů.

Kdo by se měl v Turecku léčit s Parkinsonovou chorobou?

Léčba Parkinsonovy choroby v Turecku je zaměřena na několik profilů pacientů. Existuje však několik hlavních kritérií, která umožňujínabídnout řešení šité na míru každému případu:

  • U pacienta byla potvrzena diagnóza onemocnění, ať už se jedná o časné nebo pokročilé stadium.
  • Pro operaci, zejména hlubokou mozkovou stimulaci, jsou nejlepšími kandidáty zpravidla pacienti ve věku od 40 do 75 let.
  • Pacienti ve stádiu, kdy samotná medikace již není účinná při kontrole příznaků.

V každém případě platí, že abyste mohli podstoupit operaci, musíte být v dobrém celkovém zdravotním stavu.

Podívejte se na naši zvláštní zprávu o léčbě kmenovými buňkami v Turecku.

Jak léčba probíhá?

Na nejlepších klinikách a v nemocnicích v Istanbulu nebo na Bosporu se léčba Parkinsonovy choroby řídí dobře strukturovaným protokolem. Zahrnuje několik základních fází, které zajišťují bezpečnou a účinnou péči.

Věta o přípravě

Prvním krokem je konzultace s neurologem a neurochirurgem , na které se posoudí stav pacienta a proberou se možné způsoby léčby. Poté následují hloubková vyšetření v nejlepších nemocnicích, které se Parkinsonovou chorobou zabývají.

To umožňuje vytvořit individuální léčebný plán na základě diagnóz stanovených pro stav každého pacienta.

Výběr léčby na základě stavu pacienta

V závislosti na doporučení lékaře může pacient :

  • Podstoupit hlubokou mozkovou stimulaci (DBS). Za tímto účelem pacient podstoupí předoperační vyšetření, aby se zajistilo, že je vhodným kandidátem pro DBS. Při operaci mu bude podána celková nebo lokální anestezie, aby mu mohly být do určitých oblastí mozku implantovány elektrody. Po provedení operace zůstává pacient pod intenzivním lékařským dohledem, aby se upravily parametry stimulace.
  • Využívají léčbu léky, která je doprovázena pečlivým monitorováním, aby bylo možné pravidelně upravovat dávky v závislosti na reakci pacienta na léky.
  • Reedukační a fyzioterapeutická sezení k posílení svalů a zlepšení rovnováhy a koordinace.

Proč si k léčbě Parkinsonovy nemoci vybrat Turecko?

Mnoho zahraničních pacientů si k léčbě Parkinsonovy choroby vybírá Turecko jednoduše proto, že tato destinace nabízí řadu výhod.

Konkurenční cena ve srovnání s jinými zeměmi

Léčebné procedury v Turecku, včetně léčby Parkinsonovy choroby, jsou často mnohem dostupnější než v jiných zemích, například ve Spojených státech nebo v západní Evropě. Tento rozdíl v nákladech znamená, že pacienti mají přístup ke kvalitní lékařské péči, aniž by to ohrozilo jejich rozpočet.

Kolik stojí léčba Parkinsonovy choroby v Turecku? Liší se podle zvolené metody, ale pro představu o ceně uvádíme, že přístup k hluboké mozkové stimulaci se pohybuje od 20 000 do 30 000 eur. To je o polovinu méně než v jiných zemích. Od 1 000 do 3 000 eur můžete také získat individuální léčebný plán včetně přesné diagnózy.

Dobře vybavené kliniky se špičkovou technologií

Kliniky a nemocnice v Turecku, zejména v Istanbulu, jsou vybavenynejmodernějším lékařským zařízením. Vyspělé technologie používané k diagnostice a léčbě, jako je magnetická rezonance a pozitronová emisní tomografie (PET), zaručují přesnou a účinnou péči.

Žádné kompromisy v kvalitě péče

Navzdory konkurenčním nákladům je kvalita lékařské péče v Turecku velmi vysoká. Kliniky jsou akreditovány mezinárodními lékařskými organizacemi a léčba probíhá podle světových zdravotnických standardů. Pacienti si proto mohou být jisti, že se jim dostává té nejlepší možné péče, která zlepší kvalitu jejich života.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky o Parkinsonově chorobě

Bolí léčba Parkinsonovy choroby?

Léčba Parkinsonovy nemoci, včetně léků a terapií, je obecně bezbolestná. Některé procedury, jako je například hluboká mozková stimulace, však mohou způsobovat mírné nepohodlí. Nežádoucí účinky se u jednotlivých osob liší.

Jaká jsou hlavní centra pro léčbu Parkinsonovy choroby v Turecku?

Všechna přední istanbulská zdravotnická zařízení jsou proslulá vyspělou neurologickou péčí a vysoce uznávanými profesory.

Jsou k dispozici překladatelské služby pro zahraniční pacienty?

Ano, několik zdravotnických zařízení v Istanbulu nabízí překladatelské služby pro zahraniční pacienty. Tyto služby usnadňují komunikaci mezi pacienty a zdravotnickými pracovníky a zajišťují lepší porozumění a kvalitní péči.

Jaká je doba zotavení po hluboké mozkové stimulaci?

Rekonvalescence po hluboké mozkové stimulaci obvykle trvá několik týdnů. Pacienti se mohou vrátit ke svým běžným činnostem, přičemž je pravidelně lékařsky kontrolují, aby upravili parametry přístroje.

Mohou pacienti v Turecku pokračovat ve své obvyklé léčbě?

Ano, pacienti mohou pokračovat ve své obvyklé medikamentózní léčbě pod dohledem tureckých lékařů.

S jakým předstihem bych měl/a plánovat léčbu v Turecku?

Léčbu v Turecku je vhodné naplánovat přibližně dva až tři měsíce předem. To umožní domluvit schůzky, provést nezbytné lékařské přípravy a zajistit logistické aspekty cesty.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️