Léčba rakoviny jater v Turecku

Uvažujete o léčbě rakoviny jater v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou léčbu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o léčbě rakoviny jater v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí léčba rakoviny jater v Turecku?

Náklady na operaci rakoviny jater v tureckém Istanbulu činí v průměru 8 000 EUR. V závislosti na rozsahu onemocnění, typu operace a zvolené klinice je nejnižší cena za operaci rakoviny jater v Turecku 4 200 EUR a může se vyšplhat až na 17 000 EUR.

Biopsie450 €
Chemoterapie jater4.200 €
chemoterapie1.650 €
CyberKnife®4.100 €
NanoKnife®2.500 €
Tomoterapie8.500 €
Kompletní léčba rakoviny jater17.000 €

Léčba rakoviny jater v Turecku: kompletní průvodce

Podle principu lékařské turistiky má Francouz právo plánovat léčbu rakoviny jater v Turecku. Důvodů pro toto rozhodnutí je několik. Vědomí, že pacient není při rozhodování sám. Nezbytný je dohled ošetřujícího lékaře (a případně rovnocenných specialistů).

Jako cestovní kancelář specializující se na zákroky a operace v zahraničí nezasahujeme do procesu léčby ani podpory péče. Úkolem našich poradců je definovat všechny logistické aspekty pobytu: rezervace hotelu, koordinace cesty do zdravotnických zařízení, objednávka letenek atd

Než se budeme podrobněji věnovat tomu, jak pracujeme, rádi bychom se podívali na několik otázek, které jsou v souvislosti s tímto stavem pravidelně kladeny. Tato vysvětlení, ačkoli jsou dobře zdokumentována, v žádném případě nenahrazují diagnózu a doporučení odborníka.

Co je to rakovina jater?

Rakovina jater vzniká, když se v jaterní tkáni vytvoří zhoubné buňky . Játra jsou životně důležitý orgán, který se nachází v pravé horní části břicha. Jakmile je komplikace zjištěna, je nezbytné zasáhnout. Tato část těla plní řadu základních funkcí.

Odpovídá například za produkci žluči, látky, která výrazně usnadňuje proces trávení. Pomáhá také detoxikovat krev.

Navzdory vědeckému pokroku se podle posledních studií počet případů na celém světě bude zvyšovat.

Článek zveřejněný v deníku Libération (sám novinář cituje Journal of Hepatology) vysvětluje, že “v roce 2020 byla na celém světě diagnostikována rakovina jater u 905 700 lidí a 830 200 lidí na ni zemřelo”. Prognózy na tomto základě naznačují, že do roku 2024 dojde k nárůstu “o více než 55 %”.

Vzhledem k těmto prognózám je prevence zásadní. Včasné odhalení zvyšuje šance na uzdravení.

Přečtěte si náš článek o transplantacích jater v Turecku a léčbě rakoviny slinivky břišní v Istanbulu.

Koho se rakovina jater týká (věk, pohlaví atd.)?

Rakovina jater postihuje především osoby ve věku 60 let a více, i když mohou existovat výjimky. Podle článku v deníku Libération toto onemocnění “postihuje více muže než ženy a riziko se zvyšuje s věkem”.

Zdravý životní styl je také jednou z příčin vzniku rakoviny jater. Nadměrná konzumace alkoholických nápojů, nadváha a některé komorbidity zvyšují riziko onemocnění. Mezi ně patří chronická infekce viry hepatitidy B a C, cirhóza a metabolická onemocnění, jako je nealkoholické ztukovatění jater (NAFLD) nebo nealkoholická steatohepatitida (NASH).

Výše uvedená čísla jsou znepokojující, ale existuje léčba. Mezi ně patří transplantace, která je jednou z nejčastějších operací. Není bez rizika, ale některým pacientům nabízí šanci na remisi. Další možností je resekce jater, která zahrnuje částečné odstranění jater. V neposlední řadě mohou lékaři doporučit ablaci. Při ní jsou rakovinné buňky cíleně ničeny.

Zde je možné zařídit lékařský výlet do země u Bosporu. Proč se však někdy upřednostňuje právě tato možnost?

Proč jet na léčbu rakoviny jater do Turecka?

Existuje řada důvodů, proč se pacienti obracejí na specialisty v Turecku, ať už v Istanbulu nebo jinde. Zde je výběr nejčastěji uváděných důvodů.

1. Náklady na léčbu

Mechanika úhrady ze zdravotního pojištění nestačí k tomu, aby se něco změnilo. I přes tuto spoluúčast představuje léčba rakoviny jater značné náklady, ať už v době diagnózy, zákroku nebo remise.

V Turecku je mnoho malých prestižních klinik, které navštěvují zahraniční pacienti po celý rok. Francouzi, pro které je Turecko cílovou destinací , proto hledají kvalitní léčbu za dostupnější ceny .

2. Turecko, světová reference pro transplantace orgánů

Ačkoli první bod platí v mnoha případech, je obzvláště důležitý pro stav, o kterém zde hovoříme. Podle slov TRT Français (francouzské pobočky tureckého rozhlasu a televize) se Turecku “podařilo stát se jednou z předních světových destinací pro transplantace orgánů, a to po vzoru Jižní Koreje, Evropy a Spojených států.

Studiu tohoto fenoménu by musel být věnován celý spis, abychom pochopili všechny jeho důsledky. Vyzdvihněme jeden z nich: ten “kulturní”. Dárcovství orgánů od živých lidí je v Turecku stále velkým tabu. Vzhledem k absenci posmrtných“možností” bylo nutné “překonat kritická omezení spojená s operacemi mezi živými dárci a nemocnými příjemci”.

Je to překvapivý proces, který přiměl místní odborníky zdvojnásobit své technické dovednosti, aby mohli zákroky úspěšně provádět . Přestože se nejedná o soutěž, odráží se to v úspěšnosti transplantací. V závislosti na zdroji se pohybuje mezi 85 a 95 %. To je třeba striktně odlišovat od míry remisí u rakoviny jater. Tyto dva lékařské postupy, ačkoli spolu v určitých situacích korelují , zůstávají odlišné.

3. Jiné, klidnější prostředí

Naši agenti nenechají při organizaci cesty a ubytování klienta kámen na kameni. Kontext, v němž se léčba odehrává, pomáhá zajistit, aby se k operaci přistupovalo za co nejlepších podmínek. Turecko samo o sobě nabízí ideální prostředí pro odvykání; jeho nádherná krajina a podnebí převládající v některých oblastech jsou cennými přednostmi.

V této zemi, kde se setkává mnoho talentů, je také mimořádně rozvinutý smysl pro služby . Opět podle dostupnějších cen jsou četnější “doplňky”, i když si zařízení nenárokují žádný zvláštní luxus. To vše je součástí národní lékařské kultury.

Jak si zorganizovat lékařskou cestu do Turecka?

V první řadě bychom rádi připomněli, že je důležité nechat si zákrok potvrdit přísežným odborníkem. Pouze on může potvrdit potřebu léčby a s ní spojené postupy.

Jakmile je rozhodnutí učiněno, následuje několik kroků. Pouze v některých případech je nutné získat lékařské vízum .

Ať už je to jakkoli, naše cestovní kancelář dělá vše pro to, aby vám tuto nezbytnou cestu zjednodušila. Od okamžiku příletu na letiště jsou vám naše týmy k dispozici. Zejména máme kontakty na nejlepší nemocnice a kliniky v regionu. Po vyplnění požadovaných informací, které jsou považovány za přísně důvěrné, vám zašleme nabídku lékařské péče na míru.

Proč svěřit přípravu svého léčebného pobytu agentuře?

Díky této individualizované službě získáte výhody..

  • Absolutní vstřícnost. Pokud se vyskytne problém (potíže s komunikací na místě, zpoždění mimo naši kontrolu atd.), budeme okamžitě hledat řešení.
  • Naprostá transparentnost. Všechny podstatné informace jsou vám sděleny předem. Víte, kolik jednotlivé služby stojí.
  • Přítomnost na místě. Nepracujeme pouze online. Naši zákazníci využívají asistenci “na místě”, a to po celou dobu ošetření.

Jsme vždy k dispozici, bez ohledu na roční období. Léčba rakoviny jater je stresující lékařský zákrok – naše pomoc vám usnadní jeho zvládnutí. Nemusíte se starat o vše, co souvisí s taxíky, stravovánímapod. Vždy můžete vznést speciální požadavky.

Neváhejte nás kontaktovat a probrat je s námi. Naši odborníci vám budou schopni zodpovědět všechny vaše otázky. Pokud se rozhodnete pro tuto možnost, vaše zdravotní cesta do Turecka proběhne za těch nejlepších možných podmínek.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se rakoviny jater v Turecku

Kolik stojí léčba rakoviny jater v Turecku?

Cena operace k vyléčení rakoviny jater v Turecku závisí na mnoha faktorech. Orientačně se pohybuje mezi 4 200 a 17 000 EUR.

Co je to rakovina jater?

Pojem “rakovina jater” je vlastně synonymem pro “rakovinu jater”. Mezi těmito dvěma termíny není z lékařského hlediska žádný rozdíl.

Jaká je úspěšnost léčby rakoviny jater?

V mezinárodním měřítku a podle informací zveřejněných na internetových stránkách Mayo Clinic existuje několik procent úspěšnosti. V případě resekce (chirurgického zákroku) jater je to 50-70 % po 5 a více letech. Naproti tomu u transplantací je úspěšnost 60-75 %.

Jak dlouho trvá rekonvalescence po operaci rakoviny jater?

Rekonvalescence trvá v závislosti na jednotlivci a typu operace od 5 dnů do 3 týdnů. Zahrnuje rehabilitační cvičení a průběžné sledování.

Je možné podstoupit operaci v Turecku bez znalosti místního jazyka?

Ano, je to možné. V dnešní době stále existuje jazyková bariéra, která se však zmírnila použitím překladatelských nástrojů a kvalifikovaných tlumočníků.

Jaká opatření je třeba dodržovat po operaci jater?

Pravidelné lékařské kontroly jsou nezbytné. Po návratu ze zahraničí se vás ujme francouzský odborník. Je třeba se vyhnout některým potravinám a činnostem; řiďte se doporučeními lékařů, se kterými se poradíte.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️