Léčba rakoviny plic v Turecku

Uvažujete o léčbě rakoviny plic v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o léčbě, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou léčbu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o léčbě rakoviny plic v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných tureckých lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí léčba rakoviny plic v Turecku?

Minimální náklady na léčbu rakoviny plic v Turecku činí přibližně 9 000 EUR. Můžeme vám poskytnout kompletní nabídku včetně nákladů na hospitalizaci, léky, dopravu, ubytování a překlad. Stejně jako pooperační sledování.

Celkovou cenu léčby rakoviny plic v Turecku ovlivňuje několik proměnných. V první řadě je to stadium rakoviny. Pokud je onemocnění zjištěno velmi brzy, léčba netrvá dlouho. Mezi další proměnné patří

  • Složitost případu,
  • Zvolená terapie,
  • Honoráře chirurgů a onkologů,
  • Pobyt v nemocnici včetně poskytovaných služeb.
Léčba rakoviny plic v Turecku9000 €

Zaměření na léčbu rakoviny plic v Turecku

Boj s rakovinou plic je bezpochyby jedním z největších bojů, kterému může člověk čelit. Začíná hned po stanovení diagnózy. Už vědomí, že máte tuto zákeřnou nemoc, je pro vás utrpením. Pak to musíte říct svým nejbližším, protože bez jejich morální podpory se boj stává ještě těžším.

Pacient musí vzdorovat agresivitě nemoci. Pokud má z tohoto boje vyjít vítězně, potřebuje také kvalitní léčbu. Zásah zkušeného onkologa se stává naprostou nezbytností. Pouze on může určit ideální léčebné protokoly v závislosti na stadiu onemocnění.

Mnoho pacientů se rozhodne podstoupit léčbu rakoviny plic v Turecku. Tato země je známá jako nejlepší destinace pro lékařskou turistiku. Každoročně sem cestují pacienti z celého světa za léčbou nejrůznějších onemocnění. Mnozí z nich se rozhodli svěřit se při plánování svého pobytu odborníkům na lékařské cestování.

Přečtěte si náš článek o léčbě Parkinsonovy choroby v Turecku a o operaci náhrady srdeční chlopně v Istanbulu.

Jaká je léčba rakoviny plic v Turecku?

Co je to rakovina plic?

Podle posledních údajů trpí tímto typem rakoviny ve Francii více než 33 000 mužů a přes 19 000 žen. Průměrný věk pacientů je 65 let. Výskyt onemocnění je vyšší u mužů. Jedná se o čtvrtou nejčastěji diagnostikovanou rakovinu. Řadí se za rakovinu prostaty, prsu a tlustého střeva. Je třeba poznamenat, žemíra přežití pacienta zůstávápoměrně nízká. Je to pouhých 5 let.

S ohledem na tuto skutečnost je rakovina plic velmi smrtelným onemocněním. Je vyvolána nekontrolovatelným vývojem abnormálních buněk v průduškách nebo plicních sklípcích. Tyto buňky vytvářejí zhoubný nebo rakovinný nádor.

Hlavní příčinou rakoviny plic je každodenní kouření. Její vznik však podporují i další faktory, jako např:

  • Výskyt rakoviny průdušek v rodině,
  • Znečištění ovzduší,
  • Vystavení toxickým látkám, jako je ropa, azbest a radon,
  • Vystavení záření.

Jak je to s příznaky?

Nemoc je poměrně záludná. Příznaky se objevují pozdě. Rakovina je často v pokročilém stadiu, než je diagnostikována. To ztěžuje její léčbu. Varovnými příznaky jsou bolest na hrudi, potíže s dýcháním, úporný kašel a krvavé sputum.

Léčba rakoviny plic v Turecku

Existují dva typy rakoviny plic. Nejméně častá je malobuněčná rakovina plic (SCLC) spojená s kouřením. Rychle se vyvíjí a šíří. Nemalobuněčný karcinom plic (NSCLC), například dlaždicobuněčný karcinom, je častější formou. Vyvíjí se pomaleji. V Turecku existují různé formy léčby rakoviny plic.

  • Na prvním místě je onkologická operace . Ta umožňuje nádor jednou provždy odstranit. Onkolog tuto léčbu často doporučuje v případě NSCLC. Když je rakovina v počátečním stadiu, chirurg provede lobektomii . Cílem této operace je odstranění části plic. Pneumonektomie se provádí, když se nádor rozšířil. Jedná se o tzv. úplné odstranění orgánu.
  • Další známou léčebnou metodou je chemoterapie . Spočívá v podávání protinádorových léků injekčně nebo perorálně. Cílem chemoterapie je zničit každou nádorovou buňku a zabránit jejímu množení. Léčba také podporuje obnovu zdravé tkáně. Chemoterapii lze naplánovat před a/nebo po operaci.
  • Radioterapie se používá samostatně nebo jako doplňková léčba. Onkolog k ní přistupuje v případě, že nádor nelze operovat. Radioterapie je vhodná také pro léčbu metastazujícího nádorového onemocnění. Jejím cílem je zničit rakovinné buňky pomocí vysokoenergetického záření.
  • Imunoterapie je v Turecku novou metodou léčby rakoviny plic . Byla vyvinuta za účelem stimulace imunitního systému. Bude tedy schopen sám zlikvidovat rakovinné buňky.
  • Cílená léčba zahrnuje použití léků zaměřených na zhoubné buňky. Ty se již nebudou moci množit ani šířit. Tato neinvazivní léčba se používá především u dětí.

Kdo by měl podstoupit léčbu rakoviny plic v Turecku?

Je vhodná pro každého, kdo trpí tímto onemocněním. Zahraniční pacienti mají přístup k lékařské péči přizpůsobené stadiu jejich onemocnění.

Proč podstoupit léčbu rakoviny plic v Turecku?

Léčba rakoviny plic v Turecku je rozumnou volbou. Zjistěte proč.

Specializovaná léčebná zařízení

Tato západoasijská země má velké množství nemocnic specializovaných naléčbu rakoviny plic :

  • Medicana International istanbul,
  • Antalya Memorial Hospital,
  • Medicana International Ankara,
  • Nemocnice Medical Park Tokat v tureckém městě Tokat,
  • Anadolu Medical Centre v Kocaeli,
  • Anadolu Multidisciplinary Clinic v Istanbulu,
  • Biruni University Hospital v Istanbulu,
  • Medical Park of the University of Istinye v Istanbulu.

Všechna tato zařízení disponují nejmodernějším lékařským vybavením. Specializují se na léčbu rakoviny plic. Disponují proto kompetentním lékařským týmem. Každý odborník v týmu absolvoval školení a získal zkušenosti potřebné k léčbě pacientů trpících tímto onemocněním.

Moderní a účinná lékařská péče

Když podstoupíte léčbu rakoviny plic v Turecku, máte přístup k lepší péči. Stojí za zmínku, že země má v této oblasti náskok. Turecká vláda podnikla významné kroky ke zlepšení místního systému zdravotní péče. Země nyní disponuje vyspělými zdravotnickými zařízeními. Péče poskytovaná pacientům je na nejvyšší úrovni, protože i zdravotnický personál je vysoce kvalifikovaný.

Výrazně se také vyvinuly léčebné protokoly přijaté v zemi. Turečtí vědci neúnavně pracují na zdokonalení léčby rakoviny.

Tým výzkumníků v současné době zkoumá nový lék. Je určen k léčbě rakoviny plic. Za touto léčbou stojí profesor chemie na Bogazici University Rana Nomak Sanyal. První fáze vědecké studie již byla zahájena. Účastní se jí 16 dobrovolníků.

Vědci nejprve určí maximální dávku léku, kterou mohou pacienti tolerovat. Poté budou hodnotit účinnost přípravku a jeho vedlejší účinky.

Úspěch tohoto výzkumu by pacientům trpícím rakovinou průdušek přinesl záblesk naděje. Přípravek obsahuje cílenou látku. Mohl by se stát zázračným lékem pro pacienty, kteří nebyli úspěšní při konvenční léčbě.

Nízkonákladová péče

Náklady na léčbu rakoviny plic v Turecku jsou ve srovnání s jinými zeměmi dostupné. Pacienti mohou využít nabídky nízkonákladové péče vyplněním formuláře žádosti o cenovou nabídku.

Jak probíhá léčba rakoviny plic v Turecku?

Příprava

Léčba rakoviny plic v Turecku je delikátní proces . Výběr léčby není náhodný. Lékař musí vědět

  • Typ rakoviny (CPPC nebo CPNPC),
  • Stádium onemocnění,
  • Veškeré další faktory, které mohou ovlivnit účinky léčby.

Proto lékařský tým vždy navrhne diagnózu. Program zahrnuje :

  • Rozhovor,
  • Klinické vyšetření,
  • Zobrazovací vyšetření (rentgen, magnetická rezonance, počítačová tomografie),
  • Bronchoskopii
  • Biopsii,
  • Posouzení stadia onemocnění.

Lékařský tým poté zvolí další léčebný postup. Obvykle je naplánován chirurgický zákrok k odstranění zhoubného nádoru. Lékař však může kombinovat i různé postupy. Na zajištění co nejlepší péče o pacienta spolupracuje několik specialistů.

Léčba

Každý nádor je jiný. Totéž platí i pro nasazovanou léčbu. Například v případě časně zjištěného nádoru se lékařský tým zaměří na jeho odstranění. Předtím mohou být provedena sezení chemoterapie, aby se zmenšila jeho velikost.

Pokud nádor nelze operovat, lékařský tým často zvolí radioterapii. Součástí léčby je i paliativní péče. Ta je naprogramována tak, aby zmírnila nepříjemné příznaky a zlepšila kvalitu života pacienta.

Rekonvalescence

Rekonvalescence může trvat několik týdnů až několik měsíců. Během tohoto období je pacientovi poskytován lékařský dohled. Dostává také řadu lékařských procedur, které mají zmírnit vedlejší účinkyléčby. Lékař poté přezkoumá zdravotní stav pacienta. Pokud je vše v pořádku, může se pacient vrátit domů.

Jak dlouho musím v Turecku zůstat?

Délka léčby rakoviny plic v Turecku závisí na mnoha parametrech, zejména na způsobu léčby. V případě chirurgického zákroku se průměrná délka pobytu pohybuje mezi 3 a 14 dny. Chemoterapie naproti tomu trvá 4 až 5 měsíců. A konečně při radioterapii je třeba zůstat v zemi 1 až 2 měsíce.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se léčby rakoviny plic

Jaká je úspěšnost léčby rakoviny plic v Turecku?

Nemocnice v Turecku jsou schopny nabídnout pacientům účinnou léčbu. Míra vyléčení je poměrně působivá. Může dosahovat až 90 %, zejména pokud rakovina nedosáhla pokročilého stadia.

Kde je nejlepší země pro léčbu rakoviny plic?

Na výběr jsou především Německo, Thajsko, Rakousko a Turecko. Doporučuje se zejména Turecko. Náklady na léčbu jsou zde 5krát nižší než v Evropě.

Je léčba rakoviny v Turecku spolehlivá a kvalitní?

Ano, Turecko může pacientům s rakovinou plic nabídnout bezpečnou a spolehlivou léčbu. Pokrok dosažený v jeho zdravotnických zařízeních je pozoruhodný. Sdružuje také nejlepší onkology a zkušené chirurgy.

Jaká jsou rizika spojená s léčbou rakoviny plic v Turecku?

Mezi rizika spojená s léčbou rakoviny plic v Turecku patří především vedlejší účinky terapie. Pacient by také mohl utrpět neúspěch, protože toto onemocnění je obzvláště smrtelné.

Jak můžete v Turecku uspět s lékařskou turistikou?

Využití služeb zdravotníků vám usnadní organizaci pobytu v Turecku. O vše je postaráno, včetně dopravy a ubytování, nemocniční léčby, léků atd.

Jak probíhá rekonvalescence po léčbě rakoviny plic v Turecku?

Úplné zotavení může trvat nějakou dobu, protože léčba rakoviny plic v Turecku je složitý lékařský zákrok. Vedlejší účinky se časem zmírňují. Pacienti mají prospěch z pravidelného sledování.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️