Léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku

Uvažujete o léčbě rakoviny slinivky břišní v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou léčbu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o léčbě rakoviny slinivky břišní v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Kolik stojí léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku?

Náklady na operaci rakoviny slinivky břišní v tureckém Istanbulu činí v průměru 8 500 EUR. V závislosti na rozsahu onemocnění, typu operace a zvolené klinice je nejnižší cena za operaci rakoviny slinivky v Turecku 4 800 EUR a může se vyšplhat až na 19 000 EUR.

Léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku8.500 €
Terapie protonovým paprskem42.000 €
Tomoterapie7.800 €
Whippleova operace (pankreatoduodenektomie)12.800 €
NanoKnife11.200 €

Léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku

Slinivka břišní je jedním z životně důležitých tělesných orgánů. Má řadu hlavních funkcí. První z nich je produkce pankreatické šťávy, enzymu nezbytného pro trávení. Druhou funkcí je vylučování hormonu inzulínu, který reguluje hladinu cukru v krvi.

V této žláze v horní části břicha může vzniknout rakovina . Onemocnění je často spojeno s poruchami chování a růstu jejích buněk. Vyskytuje se vzácně a zpočátku je bez příznaků. Včasná diagnóza je často nemožná. To může snížit šanci na uzdravení.

Léčba rakoviny slinivky břišní je složitá. Mnoho pacientů se rozhodlo vycestovat za lepší léčbou do Turecka . Tato země je proslulá výzkumem pokročilých strategií léčby tohoto onemocnění. Místní odborníci objevili revoluční léčebné programy. Ty se uplatňují v některých nemocnicích v zemi.

Mnoho zahraničních pacientů se rozhodlo podstoupit léčbu rakoviny slinivky v Turecku. Lékařská turistika se v této zemi u Bosporského průlivu stala stěžejní aktivitou.

Jaká je léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku?

Buňky slinivky břišní mohou podléhat abnormálním změnám. To vede ke vzniku zhoubného nebo rakovinného nádoru. Pacient má pak rakovinu slinivky břišní. Toto onemocnění může mít dvě formy:

  • Duktálníadenokarcinom spojený se změnami, kterými prošly exokrinní buňky zodpovědné za produkci enzymů, což představuje přibližně 95 % případů,
  • Adenoskvamózní karcinom spojený se změnami v endokrinních buňkách zodpovědných za produkci inzulínu, což je nejvzácnější forma onemocnění.

Je třeba poznamenat, že první příznak onemocnění se ve většině případů objevuje pozdě. Mohou zahrnovat např.

  • Bolest v horní části břicha, která se rozšiřuje do zad,
  • Ztráta chuti k jídlu,
  • Nedobrovolný úbytek hmotnosti,
  • Nedávná cukrovka,
  • Deprese,
  • Pocit únavy,
  • Žloutenka nebo zežloutnutí kůže,
  • Tvorba krevních sraženin.

Pokud se tyto příznaky objeví, rakovina slinivky břišní již dosáhla pokročilého stadia. Musí být proto urychleně léčena účinnou metodou. Léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku je založena na různých technikách. Odborníci na onkologii v této zemi pracují na plánování individuálního postupu péče.

Přečtěte si naši dokumentaci o imunoterapii, léčbě rakoviny prostaty, léčbě nádorů mozku, léčbě rakoviny plic a léčbě Parkinsonovy choroby.

Jak probíhá léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku?

Příprava

Každé léčbě rakoviny slinivky břišní v Turecku předchází přesná diagnóza. Proto je naplánována úvodní konzultace . Během této konzultace lékař požádá pacienta, aby podstoupil různá vyšetření, včetně :

  • Krevní test,
  • Ultrazvukové vyšetření břicha,
  • Zobrazovací vyšetření, jako je CT nebo MRI,
  • Endoskopický ultrazvuk
  • Biopsie.

Na základě výsledků těchto různých vyšetření je sestaven léčebný plán. Lékař informuje pacienta o přijaté metodice. Rovněž pacienta připraví tím, že mu vysvětlí, jak bude zákrok probíhat.

Léčba

Onkologové mohou nyní v Turecku při léčbě rakoviny slinivky břišní používat řadu inovativních metod. Lékař si může vybrat jednu z nich. Někdy se však rozhodne pro jejich kombinaci. Jeho rozhodnutí závisí na zdravotním stavu pacienta, typu rakoviny a jejím pokročilém stadiu. Onkologičtí odborníci se mohou rozhodnout pro :

  • Chemoterapii, což je technika, která spočívá v usmrcení každé rakovinné buňky podáním léků,
  • Radioterapii, která zabíjí zhoubné buňky nebo zmenšuje velikost nádoru pomocí vysokoenergetických paprsků,
  • Cílenou léčbu založenou na podávání léků, které mohou zabránit růstu rakoviny,
  • Distální pankreatektomie , chirurgický zákrok, při kterém se odstraní postižená část slinivky břišní,
  • Totální pankreatektomie , při níž se odstraní celá slinivka břišní.

Rekonvalescence

Délku rekonvalescence není možné specifikovat. Zotavení může oddálit mnoho faktorů. Patří mezi ně zvolená léčba, výsledek a závažnost onemocnění. Rekonvalescence však obvykle trvá několik týdnů nebo měsíců.

Zotavení bude pravděpodobně pomalé, pokud léčba zahrnuje částečnou nebo úplnou operaci. Pacienti musí po operaci zůstat týden v nemocnici. Přijetí na jednotku intenzivní péče je naplánováno, jakmile pacient opustí operační sál. Pacient musí být pod přísným lékařským dohledem.

Chirurg musí pečlivě sledovat zdravotní stav pacienta. Doba rekonvalescence pro ně může být také dlouhá. Během rekonvalescence bude lékařský tým pacienta sledovat, což mu umožní:

  • Odhalit případné negativní účinky léčby
  • Vyhodnotit účinek léčby,
  • Pomoci pacientům k rychlému zotavení díky kvalitní lékařské péči.

Jaká jsou rizika, komplikace a vedlejší účinky?

Rizika a komplikace jsou často spojeny s přijatou léčbou. Patří mezi ně

  • Rizika spojená s operací, jako je krvácení a infekce,
  • Vznik cukrovky,
  • Alergie spojené s celkovou anestezií,
  • Ztráta funkce slinivky břišní,
  • Zničení zdravých buněk nebo tkáně,
  • Únava a nevolnost spojená s chemoterapií atd.

Proč se rozhodnout pro léčbu slinivky v Turecku?

Léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku je rozhodnutím s mnoha výhodami. V první řadě má většina nemocnic v zemi špičkové lékařské vybavení. V těchto zařízeních pracují zkušení odborníci na onkologii. Někteří z nich se podíleli na výzkumu, který vedl k vývoji moderních, vysoce účinných léčebných technik .

To vše znamená, že pacienti mohou využít péče zkušeného lékaře. To je faktor, který napomáhá úspěšné léčbě. Turečtí onkologové se také spoléhají na moderní technologie, které jim umožňují dobře léčit pacienty. Nejrenomovanější pracoviště se nacházejí například v Istanbulu a Ankaře:

  • Acibadem Atakent Hospital, akreditované multioborové zařízení,
  • Nemocnice Florence Nightingale v Istanbulu, která nabízí vysoce kvalitní zdravotnické služby,
  • Anadolu Medical Centre v Istanbulu,
  • Memorial Hospital v Ankaře.

Turecko také nabízí cenově dostupné náklady na léčbu. To je další důvod, proč je lékařská cesta do této země atraktivní možností pro muže i ženy s rakovinou slinivky.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se léčby rakoviny slinivky břišní

Kolik stojí léčba rakoviny slinivky břišní v Turecku?

Celková cena se liší v závislosti na velkém množství faktorů. Patří mezi ně typ a stadium onemocnění a pověst zařízení. Náklady na léčbu rakoviny slinivky břišní v Turecku se pohybují od 4 800 do 19 000 eur

Jaká je úspěšnost?

Turečtí lékaři nabízejí pacientům individuální léčbu na základě přesné diagnózy. Používají také nejmodernější vybavení a o pacienty se dobře starají. To vše svědčí o vysoké úspěšnosti léčby.

Jak dlouho musím v Turecku zůstat?

Při určování délky pobytu v případě léčby rakoviny slinivky břišní v Turecku vstupuje do hry tolik parametrů. Nejdůležitější je použitý léčebný plán. Pacient musí být připraven zůstat v zemi alespoň měsíc.

Jaké jsou výsledky léčby rakoviny slinivky břišní v Turecku?

Výsledek závisí na tom, jak tělo pacienta na léčbu reaguje. Ovlivnit jej mohou také faktory, jako je možnost odstranění nádoru a stadium rakoviny. Moderní léčebné metody však mohou prodloužit očekávanou délku života pacienta.

Ve které zemi se léčí rakovina slinivky břišní?

Pacienti s rakovinou mají přístup ke kvalitní léčbě v Německu, Španělsku, Thajsku, Korejské republice a Číně. Nejčastější destinací je však Turecko. Vyniká kvalitní péčí za rozumné ceny.

Jak organizujete lékařské cesty na léčbu rakoviny slinivky břišní v Turecku?

Spolupráce s odborníky na zdravotní turistiku je spolehlivým způsobem, jak naplánovat cestu do Turecka za léčbou rakoviny slinivky. Můžeme vám nabídnout kompletní servis zahrnující: překladatelské služby, ubytování, dopravu, výběr kliniky nebo nemocnice, léčbu atd.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️