Léčba roztroušené sklerózy v Turecku

Zvažujete léčbu roztroušené sklerózy v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou léčbu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o léčbě roztroušené sklerózy v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena léčby roztroušené sklerózy v Turecku?

Cena léčby roztroušené sklerózy v Turecku se pohybuje od 4 500 do 6 500 eur. Cena se liší podle typu operace, operační metody, délky léčby, ceny léků, zkušeností a pověsti chirurgů a poplatků účtovaných klinikou nebo nemocnicí.

Léčba roztroušené sklerózy v Turecku 5400 €

Úvod

Roztroušená skleróza (RS) je spojena s poruchou funkce imunitního systému. Nemoc způsobuje významné poškození centrálního nervového systému. Její příčina zůstává prozatím neznámá. Příznaky jsou však poměrně závažné. Časem mohou vzniknout komplikace.

Pacienti s RS potřebují přístup ke kvalitnější lékařské péči. Je třeba poznamenat, že neexistuje léčba, která by nabízela úplné vyléčení. Lékaři často léčí příznaky. Snaží se také o oddálení záchvatů a zlepšení kvality života pacientů.

Léčba roztroušené sklerózy v Turecku je uznávána jako vysoce účinná. Země investuje velké prostředky do rozvoje lékařského výzkumu. Místní vědci dokázali vyvinout pokročilé léčebné postupy. Proto se do Turecka jezdí léčit i zahraniční pacienti.

Jaká je léčba roztroušené sklerózy v Turecku?

Porozumění roztroušené skleróze

Roztroušená skleróza je charakterizována poruchou imunitního systému. Imunitní systémnapadá mozek a míchu. Bez zjevného důvodu vytváří zánětlivý proces, který ničí myelin. Myelin je obal, který obklopuje nervové dráty a přenáší zprávy mezi orgány a nervovým systémem.

Roztroušená skleróza se vyskytuje mezi 35. a 40. rokem života. Výskyt je a priori vyšší u žen než u mužů. První příznaky se objevují náhle. Liší se podle postižené oblasti mozku a míchy. Obecně se u pacienta rozvíjí :

  • Poruchy zraku,
  • Smyslové problémy,
  • Kognitivní problémy,
  • Únava
  • Močové problémy.

Příznaky mohou vymizet do 24 hodin. Mohou však také přetrvávat několik dní nebo týdnů. Každý nový záchvat RS je často doprovázen novými příznaky. Patří mezi ně

  • Silné bolesti hlavy,
  • Ztráta sluchu,
  • Problémy s dýcháním,
  • Cévní problémy,
  • Úzkost,
  • Deprese.

Přečtěte si naši dokumentaci o léčbě rakoviny plic, rakoviny prostaty a nádorů mozku v Turecku.

Léčba roztroušené sklerózy v Turecku

Je třeba zdůraznit, že ve 20 až 25 % případů je RS nezhoubným onemocněním. To znamená, že nepostupuje neustále. Pacientům nehrozí, že by trpěli závažnými deficity. Onemocnění však někdy postupuje rychle. Velmi rychle se u pacienta rozvinou invalidizující příznaky.

Vědecký pokrok vedl ke zlepšení léčby roztroušené sklerózy v Turecku. Turečtí odborníci vyvinuli moderní, účinnější léčbu s menším počtem vedlejších účinků. Mnohé z nich byly schváleny. Některé léčebné postupy mohou dokonce ukončit dysfunkci imunitního systému.

Kdo může mít z léčby roztroušené sklerózy v Turecku prospěch?

Z léčby roztroušené sklerózy v Turecku může mít prospěch každý pacient. Země nabízí moderní terapie a zkušené lékaře. Ti jsou schopni určit správnou léčbu pro pacienta v závislosti na jeho věku a příznacích, které se u něj projevují.

Jak probíhá léčba roztroušené sklerózy v Turecku?

Příprava

Léčba roztroušené sklerózy v Turecku vždy začíná stanovením diagnózy. Je třeba poznamenat, že léčba osob s RS je specializací odborníka v oboru neurologie. Pacienti cestující do Turecka za účelem léčby se proto musí poradit s neurologem. Tento odborník zahájí složitý diagnostický proces. Ten zahrnuje :

  • Úvodní pohovor, jehož cílem je zjistit první příznaky a případné vyvolávající faktory,
  • Klinické vyšetření za účelem identifikace bolestí spojených se záchvatem RS,
  • Neurologické vyšetření k analýze různých funkcí, jako je koordinace, pohyb, smysl pro rovnováhu atd,
  • Přístrojová vyšetření včetně magnetické rezonance, krevních testů a potenciálních testů.

Léčba

Na základě diagnózy sestaví neurolog specialista plán léčby. Lidé se sepsí tak mají prospěch z individuální péče. Pokud jde o přijaté přístupy, první z nich je farmakologická léčba zaměřená na :

  • Snížit míru recidivy,
  • Omezit progresi onemocnění,
  • Snížit riziko mozkové atrofie,
  • Zabránit těžkému postižení.

Medikamentózní léčba roztroušené sklerózy je velmi agresivní. Injekční, infuzní nebo perorální léky obsahují silné účinné látky.

Někdy je nutný zásah neurochirurga. Ten nasazuje specifickou léčbu známou jako autologní transplantacekmenových buněk. Jejím cílem je napravit dysfunkci imunitního systému.

Poškozené buňky je tedy třeba nahradit kmenovými buňkami. Ty se získávají z pupečníku. Tento proces snižuje poškození mozku a míchy.

Dárkyně se podrobují vyšetřením, při nichž se zjišťuje jejich zdravotní anamnéza. Darované pupeční šňůry jsou také podrobeny přísné analýze. Tento proces slouží k identifikaci nejlepších kmenových buněk.

Odborníci se mohou spolehnout také na využití alternativních terapií ke zlepšení kvality života lidí s RS, jako je např:

  • Ájurvédská léčba pocházející z Indie,
  • Fyzioterapie,
  • Mírná fyzická aktivita, jako je jóga nebo tai-či,
  • Pracovní terapie,
  • Logopedie.

Rekonvalescence

Pokud se lékař rozhodl pro transplantaci kmenových buněk, musí pacient zůstat v nemocnici. Bude potřebovat přísnější lékařské sledování a různé formy lékařské péče.

Proč se rozhodnout pro léčbu roztroušené sklerózy v Turecku?

V Turecku roste poptávka po léčbě roztroušené sklerózy. Tato země přitahuje pacienty svými technologickými pokroky v oblasti medicíny. Léčbu roztroušené sklerózy nabízí několik nemocnic. Nacházejí se v hlavních městech, včetně Istanbulu, Ankary, Antalye a Izmiru. Tato zařízení mají víceúčelové neurologické oddělení . Oddělení se skládá z :

  • Psychologové,
  • Neurologové
  • Praktičtí lékaři
  • Zdravotní sestry,
  • Specialisté na alternativní léčbu, jako jsou fyzioterapeuti, ergoterapeuti a rehabilitační odborníci.

Univerzitní nemocnice Biruni je jedním z nejlépe hodnocených zdravotnických zařízení. Toto multioborové zdravotnické zařízení získalo certifikáty mezinárodních organizací kvality.

Pozitivní jsou i recenze pacientů na léčbu roztroušené sklerózy v Turecku. Mají s ní zajímavé zkušenosti. Navíc jsou náklady na léčbu atraktivní.

Kolik stojí léčba roztroušené sklerózy v Turecku?

Podstoupit léčbu roztroušené sklerózy v Turecku je ekonomicky výhodná volba. V zemi se totiž uplatňuje přiměřený tarif, který se liší podle:

  • Zvolené terapie,
  • Pověsti nemocnice,
  • Nákladů na dopravu a ubytování,
  • Léčebných výloh atd.

Lidé s roztroušenou sklerózou mohou využít služeb naší cestovní kanceláře specializující se na zdravotní turistiku v Turecku. Budou pak moci využít mnohem výhodnějšího balíčku. Předmětná nabídka zahrnuje cenu pobytu a náklady na léčbu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky týkající se roztroušené sklerózy

Bolí léčba roztroušené sklerózy v Turecku?

Turecké nemocnice poskytují vysoce kvalitní péči, která pacientům zajistí pohodlí. Pacienti nepociťují žádnou bolest, a to ani při náročné léčbě, jako je například transplantace kmenových buněk.

Jaká je úspěšnost léčby?

Turecko nabízí lepší léčbu pro pacienty s roztroušenou sklerózou. Úspěšnost léčby je velmi vysoká. Používají se pokročilé léčebné postupy. Jsou účinné a vedou k výraznému zlepšení očekávané délky života pacientů.

Jaká je minimální délka pobytu v Turecku pro léčbu roztroušené sklerózy?

Délka pobytu v Turecku závisí na typu léčby, kterou lékař vymyslel. Pacienti obvykle zůstávají v nemocnici dva dny. Poté stráví několik dní rekonvalescencí v hotelu. Celkově je tedy nutné zůstat v Turecku během léčby RS nejméně tři týdny.

Jaká jsou rizika léčby roztroušené sklerózy v Turecku?

Odbornost lékařského týmu, včetně tureckých neurologů, snižuje míru komplikací. Riziko vzniku vážných zranění je malé. Je třeba se obávat pouze vedlejších účinků léků.

Kde je nejlepší země pro léčbu RS?

Účinnou léčbu pacientům s RS může nabídnout několik zemí, například Jižní Korea, Indie a Španělsko. Nejlepší destinací však zůstává Turecko. Má náskok, pokud jde o terapie.

Jak nejlépe cestovat do Turecka na léčbu roztroušené sklerózy?

Pacienti budou moci cestovat s naprostým klidem, pokud se rozhodnou využít služeb agentury specializující se na lékařské cesty do Turecka. Postaráme se o dopravu, ubytování, vyhledání překladatele, abychom se vyhnuli jazykové bariéře, léčbu atd.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️