Náhrada srdeční chlopně v Turecku

Uvažujete o náhradě aortální srdeční chlopně v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou operaci chlopně v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o náhradě aortální srdeční chlopně v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje odborné lékařské poradenství.

Kolik stojí výměna srdeční chlopně v Turecku?

Náklady na výměnu srdeční chlopně v Turecku se pohybují od 3 200 do 25 000 eur. Tato cena obvykle zahrnuje náklady na hospitalizaci a ubytování v hotelu na 10 nocí, honorář pro chirurga, léky a pooperační sledování. Požádáte-li o cenovou nabídku, získáte cenu, která zahrnuje plné krytí včetně dopravy, ubytování, překladatele a důsledného pooperačního sledování.

Operace náhrady chlopně AVR a MVR6.500 €

Náhrada srdeční chlopně v Turecku: vše, co potřebujete vědět

Náhrada srdeční chlopně je nezbytným zákrokem pro osoby s těžkým onemocněním srdeční chlopně. Jedná se o chirurgický zákrok, který může zachránit život a výrazně zlepšit kvalitu života pacientů.

Ať už díkyšpičkové lékařské péči, nebo díky konkurenceschopným cenám, Turecko nyní přitahuje stále více zahraničních pacientů, kteří mají o tuto operaci zájem. V tomto průvodci se dozvíte vše, co potřebujete vědět o náhradě srdeční chlopně v Turecku.

Co je to zákrok náhrady srdeční chlopně?

Náhrada srdeční chlopně je operace, při níž se část srdce zvaná chlopeň nahradí protézou, pokud je vadná. Tento chirurgický zákrok je nezbytný mimo jiné k léčbě různých chlopenních vad , jako je aortální stenóza nebomitrální insuficience.

Existují dva způsoby náhrady vadné chlopně: biologické chlopně a mechanické chlopně. První typ chlopně je vyroben z živočišné tkáně , například z tkáně prasat nebo krav. Mimo jiné snižuje riziko vzniku krevních sraženin a potřebu antikoagulační léčby. Jejich životnost se však pohybuje mezi 10 a 20 lety.

Mechanické chlopně jsou vyrobeny z kovu nebo chirurgického plastu. Jejich výhodou je celoživotní životnost, ale vyžadují celoživotní antikoagulační léčbu, aby se zabránilo vzniku sraženin.

Přečtěte si naši zprávu o léčbě Parkinsonovy choroby v Turecku

Alternativní léčba k náhradě srdeční chlopně

Existují i jiná řešení, která se mohou nabízet v závislosti na stavu chlopně. Kardiolog může například navrhnout opravu chlopně, což je méně invazivní zákrok. Ten však může být proveden pouze v případě, že je možné chlopeň obnovit, nikoliv vyměnit.

Může se také rozhodnout pro transkatetrovou náhradu aortální chlopně neboli TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation). Tato metoda je vyhrazena pro pacienty s vysokým operačním rizikem. Umožňuje výměnu aortální chlopně bez otevření hrudníku.

Tyto možnosti mimo jiné umožňují přizpůsobit léčbu specifickým potřebám a podmínkám každého pacienta. Turecko se svou moderní zdravotnickou infrastrukturou a renomovanými kardiologickými specialisty nabízí řešení šitá na míru každému jednotlivému případu.

Za jakých okolností může být v Turecku nutná výměna chlopně?

Náhrada srdeční chlopně je nutná k léčbě závažných srdečních onemocnění, jako jsou stenózy chlopní a chlopenní insuficience. Patří sem stavy, které brání správné funkci srdečních chlopní. To ohrožuje průtok krve a zvyšuje rizikosrdečního selhání.

Onemocnění srdečních chlopní může být vrozené nebo se může vyvinout s věkem, což vede k jejich zúžení nebo selhání. Kromě toho přibližně 15 % lidí starších 75 let trpí aortální stenózou, která je jedním z hlavních důvodů nutnosti výměny chlopně.

Tu mohou potřebovat pacienti, kteří trpí bolestí na hrudi, dušností, únavou, bušením srdce a někdy i ztrátou vědomí.

Jak se operace provádí?

Kliniky v Istanbulu jsou vybaveny nejmodernější lékařskou technikou, která zajišťuje kompletní a bezpečnou péči o zahraniční pacienty. Od přípravy až po zotavení vás budou doprovázet jedni z nejkvalifikovanějších kardiochirurgů na světě.

Příprava na operaci

Před operací je nutné provést několik předoperačních vyšetření. Budete muset podstoupit echokardiogram, srdeční katetrizaci a krevní testy, aby se zhodnotil celkový stav vašeho srdce a funkce jeho chlopní.

Je také nutnévysadit některé léky, například antikoagulancia, aby se snížilo riziko krvácení během operace. Budete požádáni o konzultaci s chirurgem a lékařským týmem, abyste mohli probrat podrobnosti operace a získat odpovědi na případné otázky.

Operace

Samotná operace trvá obvykle 3 až 6 hodin v závislosti na použité technice.

  • Při operaci na otevřeném srdci bude k udržení krevního oběhu použit srdečně-plicní přístroj, zatímco chirurg vymění vadnou chlopeň.
  • V případě transkatetrové výměny aortální chlopně bude nová chlopeň zavedena přes stehenní tepnu.

Rekonvalescence

Po operaci strávíte několik dní na jednotce intenzivní péče, aby vás lékařský tým mohl pečlivěji sledovat. Během rekonvalescence budete podstupovat kardiální rehabilitaci a užívat léky.

Lékaři budou také provádět pravidelné lékařské kontroly, aby se ujistili, že nová chlopeň funguje správně, a aby sledovali případné komplikace.

Proč si pro výměnu srdeční chlopně vybrat Turecko?

Turecko se stalo oblíbenou destinací pro výměnu srdeční chlopně, zejména díky zkušenostem tureckých kardiochirurgů. Zahraniční pacienti jsou jistější v rukou zdravotníků vyškolených na nejlepších školách.

Kliniky v Istanbulu jsou navíc vybaveny nejmodernější lékařskou technikou. Díky tomu mohou nabízet špičkovou péči.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky o náhradě srdeční chlopně

Jak dlouho mohu zůstat v Turecku kvůli výměně srdeční chlopně?

V Turecku zůstanete přibližně 2 až 4 týdny: několik dní na předoperační vyšetření, 1 až 2 týdny na hospitalizaci a 1 až 2 týdny na rehabilitaci a pooperační sledování.

Jaké jsou výsledky výměny srdeční chlopně v Turecku?

Následky operace pocítíte již od prvních týdnů. Pacienti obvykle zaznamenávají zlepšení kvality života a zmírnění příznaků.

Je operace bolestivá?

Jako při každé operaci můžete po probuzení pociťovat určité nepohodlí. Bolest bude během operace a po ní tlumena analgetiky, přičemž bude věnována intenzivní péče, aby bylo zajištěno vaše pohodlí.

Mohu na tuto operaci cestovat sám?

Vzhledem k rekonvalescenci a složitosti operace je vhodné, abyste se na výměnu srdeční chlopně v Turecku dostavili s doprovodem. Získáte tak podporu, kterou potřebujete k zotavení.

Existují po operaci nějaká dietní omezení?

Může být totiž nutné upravit stravu, aby se podpořilo vaše zotavení. To bude také nezbytné pro zlepšení celkového zdraví vašeho srdce.

Za jak dlouho se budu moci vrátit k normální činnosti?

Obnovení běžných aktivit se u jednotlivých pacientů liší, ale většina z nich se může vrátit k aktivnímu životnímu stylu po 6-8 týdnech rekonvalescence.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️