Transplantace srdce v Turecku

Uvažujete o transplantaci srdce v Turecku? V tomto průvodci najdete vše, co potřebujete vědět o zákroku, rekonvalescenci a nákladech v Istanbulu. Požádejte o cenovou nabídku a získejte nejlepší cenu za úspěšnou operaci v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci srdce v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Náklady na transplantaci srdce v Turecku

Náklady na transplantaci srdce v Turecku se obecně pohybují mezi 90 000 a 175 000 EUR. Tato cena se může lišit v závislosti na několika faktorech, jako je pověst nemocnice, odbornost chirurgického týmu, délka pobytu v nemocnici a pooperační péče včetně celoživotní imunosupresivní medikace.

Transplantace srdce v Turecku 135.000 €

Úvod

Když srdce již nemůže plnit svou úlohu, je vyhlášeno srdeční selhání. Tento stav se může zhoršovat. Nakonec se u pacienta vyvine těžké terminální srdeční selhání. V této fázi může pacientovi zachránit život pouze transplantace srdce. Pacient se proto stává kandidátem natransplantaci srdce. Čeká, až bude k dispozici kompatibilní štěp. V opačném případě nelze implantaci provést.

Jedna věc je najít dárce, druhá věc je, aby operace byla úspěšná. Transplantace srdce je složitý lékařský zákrok. Mnoho zahraničních pacientů se kvůli této operaci obrátilo na Turecko. Tato země je přední destinací pro transplantace orgánů a pro lékařskou turistiku obecně.

Země u Bosporské úžiny se snaží poskytovat pacientům vysoce kvalitní péči . Transplantace srdce v Turecku je velkým dobrodružstvím.

Co je to transplantace srdce v Turecku?

Transplantace srdce v Turecku je řešením závažného srdečního selhání. Tento stav nelze léčit léky ani žádnou jinou běžnou lékařskou technikou . Znamená neschopnost srdce normálně pumpovat krev. Toto selhání orgánu může mít řadu příčin:

  • Virová infekce srdečního svalu,
  • Neléčená těžká arteriální hypertenze,
  • Srdeční malformace,
  • Onemocnění srdečních chlopní,
  • Alkoholismus
  • Drogová závislost atd.

Transplantace srdce je velmi složitý chirurgický zákrok. Nemocné srdce je třeba odstranit a implantovat orgán bez sebemenší abnormality od dárce. Dárcem je obvykle osoba, která je mozkově mrtvá.

Seznam kandidátů na transplantaci srdce je ve Francii poměrně dlouhý. Většina z nich je v pokročilém věku. Je jim 74 let a více. Je třeba poznamenat, že transplantace srdce v Turecku je vhodná pro všechny profily pacientů, muže i ženy, včetně kojenců.

Přečtěte si náš článek o radioterapii v Turecku.

Jak se transplantace srdce v Turecku provádí?

Příprava

Transplantace srdce se provádí v nemocnici nebo na klinice. Pacient se musí objednat na vstupní konzultaci. Pacienta si vezme na starost multidisciplinární lékařský tým. Je zaveden důkladný hodnotící proces. Ten zahrnuje

  • Lékařská vyšetření, jako jsou krevní testy a zobrazovací vyšetření,
  • Psychologické vyšetření.

Tento postup umožňuje zdravotnickému personálu definovat profil pacienta. To usnadňuje hledání vhodného dárce. Pacient je zařazen na seznam čekatelů na transplantaci srdce v Turecku.

Jakmile je dárce k dispozici, je příjemce okamžitě informován. Je očekáván v nemocnici a hned po příjezdu je provedeno předoperační vyšetření . To rozhodne, zda pacient může transplantaci podstoupit.

Operace

Operace transplantace srdce se provádí v celkové anestezii na turecké klinice. Lékařský tým začne tím, že pacienta napojí na mimotělní oběh. To spočívá v napojení pacienta na přístroj, který dočasně zajišťuje oběhovou funkci srdce.

Poté chirurg provede řez. Nemocné srdce je poté odstraněno. Střecha levé síně a její 4 plicní žíly však zůstanou zachovány. Odborník poté k síni připojí připravený štěp. Srdeční tep a krevní oběh by se měly vrátit do normálu. V takovém případě chirurg sešije pacientův hrudník . Je třeba si uvědomit, že pacient během operace ztratí velké množství krve. Bude proto potřebovat také dárce krve.

Operace může trvat 4 až 10 hodin. Pacient je poté převezen na jednotku intenzivní péče. Je nutný přísný lékařský dohled.

Přečtěte si naši zprávu o chemoterapii v Istanbulu.

Rekonvalescence

Pacientovi je podávána řada léčebných procedur, aby se předešlo komplikacím. Vyžaduje se také celoživotní užívání imunosupresivního léku . Tento lék potlačí imunitní systém, který považuje dárcovské srdce za cizí těleso a útočí na něj.

Po transplantaci srdce si pacienti musí také osvojit zdravější životní styl. Tím se urychlí zotavení. Měli by :

  • Mírně se věnovat fyzickému cvičení,
  • Jíst vyváženou stravu,
  • Vyhýbat se tabáku a alkoholu,
  • Pečovat o své fyzické a duševní zdraví.

Jaká jsou rizika a komplikace?

Transplantace srdce v Turecku je nejlepší dostupnou léčbou. Není však bez rizika. Mohou se objevit komplikace a vedlejší účinky, jako např:

  • Infekce,
  • Krvácení související s operací,
  • Tvorba krevních sraženin vedoucí k srdečnímu infarktu nebo mrtvici,
  • Selhání ledvin,
  • Odmítnutí dárcovského srdce,
  • Zvýšená zranitelnost vůči bakteriím a jiným nemocem v důsledku užívání imunosupresivních léků.

Přečtěte si naši dokumentaci o transplantaci kostní dřeně v Turecku.

Proč podstoupit transplantaci srdce v Turecku?

Existuje několik důvodů, proč se zahraniční pacienti mohou rozhodnout pro transplantaci srdce v Turecku. Zaprvé, země má špičkovou a moderní zdravotnickou infrastrukturu . Její nemocnice jsou také akreditované. Splňují tedy bezpečnostní a kvalitativní standardy JCI (Joint Commission International).

Tato zařízení jsou vybavena špičkovou lékařskou technikou. Bezpečnost pacientů je zaručena. Lékařský tým má navíc rozsáhlé odborné znalosti a zkušenosti v oblasti transplantací orgánů. Turecko je skutečně proslulé v oblasti :

  • Transplantace ledvin,
  • Transplantace srdce,
  • Výměna plazmy,
  • Transplantace vlasů, která spočívá v implantaci vlasových folikulů do plešatých oblastí za účelem nápravy vypadávání vlasů atd.

Kromě toho mohou nyní zahraniční pacienti využít pomoci při organizaci svých lékařských cest. Ubytování, letenky, transfery na letiště a zpět, náklady na léčbu a služby překladatele jsou zahrnuty v balíčku nabízeném specialisty.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky o transplantaci srdce v Turecku

Kolik stojí transplantace srdce v Turecku?

Náklady na transplantaci srdce v Turecku ovlivňuje řada faktorů. Patří mezi ně zvolený hotel, kvalita nemocnice, komplikace během operace atd. Cena se pohybuje od 90 000 do 175 000 eur

Jaká je úspěšnost?

Do země každoročně přijíždí mnoho pacientů z celého světa, aby podstoupili transplantaci srdce. Většina z nich si výsledek velmi pochvaluje a vrací se jim plné zdraví. Byli schopni vrátit se do normálního života. Turecké nemocnice se mohou pochlubit 93% úspěšností.

Jak dlouho trvá, než se najde dárce?

Čekací doby mohou být dlouhé. Záleží na profilu pacienta, zejména na jeho krevní skupině a velikosti. Šance na nalezení dárce je však v Turecku stále vysoká. Turecké ministerstvo přijalo různá opatření na podporu dárcovství orgánů.

Kde je nejlepší země pro transplantaci srdce?

Transplantaci srdce lze provést v Thajsku, Maďarsku, Španělsku nebo České republice. Turecko však zůstává nejlepší destinací. Pacienty může uspokojit nízkými náklady na léčbu a kvalitními zdravotnickými službami.

Jaká je délka pobytu při transplantaci srdce v Turecku?

Záleží na dostupnosti dárce, výsledku zákroku a procesu léčení. Je třeba také poznamenat, že lékař musí zajistit pravidelné sledování. V Turecku musíte zůstat nejméně tři měsíce.

Jak můžete uspět se svým projektem lékařské turistiky v Turecku?

Lékařská turistika v Turecku je rychle se rozvíjejícím odvětvím. Zahraničním pacientům poskytuje přístup k plné asistenci při organizaci jejich cesty. O vše je postaráno.


‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️