Transplantace střeva v Turecku

Uvažujete o transplantaci střeva v Turecku? Vše, co potřebujete vědět o transplantaci střeva v Istanbulu: postup, náklady, rekonvalescence. Získejte bezplatnou nabídku pro úspěšnou léčbu v Istanbulu.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci střeva v Turecku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí transplantace střeva v Turecku?

Náklady na transplantaci střeva se pohybují mezi 50 000 a 100 000 EUR. Tato částka zahrnuje poplatky chirurgům a lékařskému týmu, pooperační péči včetně lékařského sledování, imunosupresivních léků a intenzivní péče, pobyt v nemocnici před transplantací a po ní a předoperační vyšetření.

Transplantace střeva v TureckuOd 50 000 EUR

Transplantace střeva je jednou z nejoblíbenějších chirurgických operací v tureckémIstanbulu a Ankaře. Tamní nemocnice a kliniky používají vysoce pokročilé technologie. Chirurgové? Patří mezi nejlepší na světě, pokud jde o transplantace orgánů. Pokud si pro svůj zákrok vyberete tuto destinaci, budete mít prospěch ze špičkových služeb.

Naše agentura pro zdravotní turistiku vás může doprovázet na každém kroku. Pomáháme mezinárodním pacientům najít nejlepší nabídku transplantace za přijatelné ceny. Postaráme se o vše od plánování až po následnou péči. Zorganizujeme vaše vnitrostátní cestování a rezervujeme ubytování. Naše agentura pro vás navíc vše koordinuje s nejlepšími lékařskými službami v Turecku.

Co je to transplantace střev v Turecku?

Transplantace střeva je celosvětově poměrně vzácný lékařský zákrok. Ve Francii bylo od roku 1993 zaznamenáno pouze 190 transplantací. Co přesně však obnáší? Cílem tohoto typu operace je nahradit nemocné nebo nefunkční střevo zdravým. Zdravé střevo zřídkakdy pochází od žijícího dárce.

Může se jednat o transplantaci tenkého střeva, tlustého střeva nebo obou. Operace se provádí ve zdravotnických zařízeních s vysoce specializovaným vybavením. Stejně jako všechny transplantace vyžaduje odborné znalosti specializovaných transplantačních chirurgů. Nejkompetentnější? Nepochybně je najdete v Turecku.

Po transplantaci mohou pacienti doufat, že se jim vrátí normální funkce střev. Operace zajišťuje optimální vstřebávání živin ze stravy, a tím zlepšuje kvalitu života.

Kdo by měl podstoupit transplantaci střeva v Turecku?

Abyste mohli být považováni za ideálního kandidáta na tuto operaci, zde jsou kritéria:

  • Dospělí, kterým zbývá méně než 100 cm tenkého střeva
  • Děti, kterým zbývá méně než 40 cm tenkého střeva.
  • Být v dobrém celkovém zdravotním stavu
  • Být v dobré fyzické kondici, bez ohledu na věk, abyste mohli vydržet velkou operaci a následnou imunosupresivní léčbu.
  • Netrpět žádným závažným nekontrolovaným onemocněním: aktivní infekcí nebo neléčenou rakovinou.

Přečtěte si náš soubor o transplantacích ledvin, kostní dřeně, jater a slinivky břišní v Turecku.

Kdy lze v Turecku provést transplantaci střeva?

Jedná se o krajní možnost pro zahraniční pacienty, kteří se potýkají s příznaky gastrointestinálních poruch klasifikovaných jako klinicky nevyléčitelné. Chirurgičtí lékaři ji obvykle předepisují pacientům s :

  • Vrozená onemocnění (syndrom krátkého střeva apod.)
  • Zánětlivých onemocnění, jako je Crohnova choroba,
  • Případy střevní nekrózy v důsledku přerušení krevního zásobení.
  • Závažné chirurgické komplikace
  • Chronické abscesy, nádory nebo jiné problémy, které blokují střevo.

Kandidáti na transplantaci střeva v Turecku jsou důkladně posuzováni týmem odborníků, kteří určují jejich způsobilost.

Jaká jsou rizika, komplikace a vedlejší účinky?

Transplantace střeva, ačkoli může zachránit život, s sebou nese řadu rizik, komplikací a vedlejších účinků.

Rizika a komplikace

  • Imunitní systém odmítne transplantované střevo rozpoznat(rejekce)
  • Nové střevo může produkovat buňky, které napadnou tkáně příjemce.
  • Někdy se u střevního štěpu mohou objevit problémy s vaskularizací, které vyžadují chirurgický zákrok.
  • U některých pacientů po transplantaci se může dlouhodobě vyvinout typ rakoviny krve (lymfom).

Nežádoucí účinky

  • Gastrointestinální problémy: bolesti břicha, průjem, vředy, které mohou ovlivnit trávicí systém pacienta.
  • Imunosupresivní léky předepsané k prevenci odmítnutí štěpu mohou u některých lidí vést k vysokému krevnímu tlaku a zvýšenému riziku vzniku cukrovky a některých druhů rakoviny.
  • Únava a slabost

Sledování a prevence

Úspěch transplantace střeva závisí do značné míry na pooperačním sledování. Pravidelné lékařské kontroly umožňují sledovat případné příznaky odmítnutí štěpu a podle toho upravovat imunosupresivní léky.

Mimořádně důležitá je také prevence infekcí. Po transplantaci střeva je imunitní systém oslaben léky. Pro prevenci infekcí je proto nezbytná profylaktická léčba. Patří mezi ně antibiotika, antivirotika a antimykotika. Jedná se o tzv. imunomodulační strategie.

Jak operace probíhá?

Příprava

  • Úvodní konzultace doprovázená řadou lékařských testů k posouzení celkového zdravotního stavu pacienta. To zahrnuje krevní testy, lékařské zobrazovací metody a funkční hodnocení.
  • Psychická příprava s psychology a sociálními pracovníky, kteří pomáhají psychicky se připravit na zákrok.

Transplantační operace

  • Pacientovi bude podána celková anestezie, a proto bude po celou dobu operace v bezvědomí.
  • Chirurg odstraní nemocné střevo
  • Poté je dárcovské střevo implantováno a napojeno na cévy a orgány příjemce. Tato fáze rozhoduje o úspěchu transplantace.
  • Chirurgický tým pečlivě kontroluje, zda krev v novém orgánu správně cirkuluje.
  • Po operaci je pacient na prvních 24 až 48 hodin převezen na jednotku intenzivní péče. Pečlivě se sledují životní funkce, hemodynamické parametry a funkce štěpu

Rekonvalescence a následné sledování

Pro včasné odhalení případných komplikací a zajištění dobré kvality života pacienta jsou nezbytné pravidelné návštěvy lékaře po dobu několika týdnů po operaci. Doporučuje se rezervovat si ubytování v blízkosti nemocnice.

Jaké jsou výsledky transplantace střeva v Turecku?

Výsledky jsou působivé. Na specializovaných tureckých pracovištích dosahuje míra přežití po transplantaci střeva v jednom roce 80 %. Tato čísla jsou výsledkem odborných znalostí tureckých chirurgů. Velkou roli však hraje také kvalita pooperační péče.

Jak dlouho budu muset zůstat v Turecku kvůli této operaci?

V Turecku budete muset zůstat celkem 7 až 11 týdnů

  • Příjezd 3 až 7 dní před operací za účelem lékařských vyšetření a příprav.
  • Pooperačníhospitalizace 4 až 6 týdnů.
  • Konzultace, vyšetření a úprava léčby po dobu 2 až 4 týdnů.

Proč podstoupit transplantaci střeva v Turecku?

Turecko se stalo oblíbenou destinací pro transplantace orgánů, včetně transplantací střev. Důvodů je hned několik:

  • Operace provádějí vysoce kvalifikovaní odborníci vyškolení ve světově uznávaných institucích.
  • Transplantační centra jsou řízena specializovanými multidisciplinárními týmy.
  • Špičkové lékařské technologie umožňují poskytovat vysoce kvalitní péči.
  • Mnoho tureckých nemocnic je akreditováno mezinárodními orgány
  • Péče od stanovení diagnózy až po následné sledování, včetně nemocničních operací, je levnější než v západních zemích
  • Země je dobře dostupná mezinárodními lety.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Bolí transplantace střev v Turecku?

Při celkové anestezii nebudete během operace cítit žádnou bolest. Po transplantaci si můžete stěžovat na bolesti břicha. Obvykle vám budou předepsány léky proti bolesti a zánětům, které ji tlumí.

Jaká je úspěšnost transplantace střeva v Turecku?

S jednoletou mírou přežití kolem 80 % jsou výsledky dosažené v Turecku srovnatelné s výsledky nejlepších transplantačních center na světě. To, co vysvětluje úspěšnost transplantací střeva, je odbornost, know-how a především zkušenost tureckých chirurgů.

Která země je v Turecku nejvhodnější pro transplantaci střev?

Zdravotnický systém této země je na nejvyšší úrovni. Navíc jsou zde vysoce kvalifikované a mimořádně zkušené lékařské týmy. Nemocnice, kterou pro vás vybereme, disponuje nejmodernějším vybavením a dodržuje přísné léčebné protokoly. Navíc budete moci využít pečlivého pooperačního sledování.

Jaký je minimální věk pro transplantaci střeva v Turecku?

Každý případ transplantace střeva je v Turecku posuzován individuálně. Při určování způsobilosti osoby k této operaci se berou v úvahu různé faktory. To má zajistit úspěch operace a optimální rekonvalescenci. Pacientům, kteří jsou způsobilí, se tedy bez ohledu na jejich věk dostane péče, která nejlépe odpovídá jejich situaci.

Jaká je minimální délka pobytu v Turecku pro transplantaci střeva?

Pokud se chystáte podstoupit operaci tenkého střeva nebo tlustého střeva v Turecku, měli byste si na ni vyhradit alespoň 7 týdnů. Váš pobyt se může protáhnout až na 11 týdnů nebo i déle. Délka pobytu se liší případ od případu. Záleží především na zdravotním stavu pacienta a lékařských doporučeních týkajících se jeho stavu.

Jaká jsou rizika transplantace střeva v Turecku?

Nejčastějším rizikem je odmítnutí štěpu. Lékaři také upozorňují na infekce způsobené imunosupresivy a trombózu. Příjemci transplantátu si také mohou po operaci stěžovat na hypertenzi, cukrovku, bolesti břicha a únavu. Lékařské týmy v Turecku jsou na řešení těchto komplikací poměrně dobře vybaveny. Jejich cílem je poskytovat mezinárodním pacientům kvalitní péči.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️