Zkrácení frontové linie v Turecku

snížení ceny vpředu 1
Napsal Maria

Snížení čela v Istanbulu lze korigovat transplantací vlasů známou jako snížení vlasové linie nebo redukce čela, což je zákrok, jehož cílem je snížit vlasovou linii na čele.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zmenšení čela v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zmenšení čela v Turecku

Průměrná cena redukce čela v Turecku v Istanbulu je 1800 eur, minimální cena je 1600 eur a maximální cena je 2000 eur.

Redukce čela1400 €
Transplantace vlasů u mužů1800 €
Transplantace ženských vlasů2200 €
Zmenšení čela1800 €

Co je to redukce čela?

Máte velké čelo v porovnání se zbytkem obličeje? Možná máte dojem, že je vaše čelo příliš velké, nebo že máte příliš vysokou linii vlasů? Výrazné čelo může působit disproporčně a měnit rovnováhu rysů obličeje. V takovém případě je v Turecku k dispozici forma kosmetické chirurgie, která se nazývá zmenšení čela.

Snížení vlasové linie se nazývá redukce čela, což je zákrok, jehož cílem je snížit vlasovou linii na čele.

Služby redukce čela v Turecku využívají velmi specifický postup zvaný FUE transplantace vlasů, který je určen ke snížení vlasové linie a zmenšení čela.

Vysoká linie vlasů nebo velké čelo mohou být důsledkem mnoha faktorů. Často se jedná o genetický faktor nebo jednoduše o přirozenou polohu, kde začíná linie vlasů.

Mezi další faktory patří určité účesy, které stáhly linii vlasů dozadu, předchozí operace nebo dokonce vypadávání vlasů. Vysoká linie vlasů může způsobit, že se člověk cítí nesvůj a dokonce mění účes, aby zakryl čelo.

Nejlepší kliniky pro redukci čela v Turecku ji provádějí výhradně u lidí, jejichž vysoké čelo lze co nejvíce zkrátit.

Čelo je oblast mezi linií vlasů (nahoře), hřebeny obočí (dole) a hřebeny spánků po obou stranách. Je proto samozřejmé, žesnížení vlasové linie v Turecku pomocí služeb redukce čela sníží vzhled velkého čela.

Operace snížení čela, známá také jako redukce čela, vám dává nejreálnější očekávání, které můžete od tohoto zákroku mít.

Technika používaná pro snížení čela v Turecku zahrnuje transplantaci vlasů před vlasovou linií. Někdy se používá jako samostatná technika zmenšení čela. To se provádí zvětšením vrstev vlasů nad přirozenou vlasovou linií. Tato metoda je nechirurgické povahy.

Proto mohou mít pacienti s vysokým čelem prospěch ze zkrácení čela a může jim být nabídnut postup zmenšení čela/zvýšení vlasové linie.

Fotografie před a po

Zkrácení linie vlasů v Turecku

Operace snížení čela v Istanbulu by vedla k vytvoření viditelné lineární jizvy v okrajích vlasové linie. Tato jizva se může rozšiřovat a stát se esteticky problematickou.

Ve srovnání s transplantací vlasů v Turecku je operace snížení čela :

  • Invazivnější
  • Delší doba odstávky a rekonvalescence

Transplantace vlasů má oproti operaci zmenšení čela výhody v ceně, pokročilých možnostech operace, snadném dosažení vynikajících výsledků a minimální době rekonvalescence.

Závěr

Lékařská turistika v Turecku za žívá rozmach díky kvalitě péče poskytované známými a uznávanými chirurgy a především díky účtovaným cenám.

Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️