Cena zubní protézy v Maďarsku

levné zubní protézy cena maďarsko 1
Napsal Maria

Zubní protéza v Maďarsku v Budapešti je nitroústní protéza, která se používá k obnově nitroústních defektů, jako jsou chybějící zuby, chybějící části zubů a chybějící měkké nebo tvrdé struktury čelisti a patra.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních náhradách v Maďarsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných lékařů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubních náhrad v Maďarsku

Průměrná cena zubní protézy v Maďarsku v Budapešti je 1 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1000 eur do 1400 eur.

PostupCena Maďarsko
Zubní protéza1200 €

Co je to zubní protéza?

Zubní protéza v Maďarsku v Budapešti je nitroústní protéza, která se používá k obnově nitroústních defektů, jako jsou chybějící zuby, chybějící části zubů a chybějící měkké nebo tvrdé struktury čelisti a patra. Tyto protézy se používají k rehabilitaci žvýkání, zlepšení estetiky a usnadnění řeči.

Protéza v Maďarsku může být na svém místě držena spojením se zuby nebo zubními implantáty, sáním nebo může být pasivně držena okolními svaly. Stejně jako ostatní typy zubních náhrad mohou být trvale fixní nebo snímatelné. Pevné i snímatelné protézy se vyrábějí v mnoha variantách.

Zubní korunky

Korunky, v Budapešti někdy nazývané zubní čepičky, jsou typem zubní náhrady, která zcela zakrývá nebo obklopuje zub nebo zubní implantát. Korunky jsou často nezbytné, pokud zdraví zubu ohrožuje závažný kaz. Obvykle se k zubu lepí pomocí zubního cementu. Korunky mohou být vyrobeny ze široké škály materiálů. Korunky se často používají ke zlepšení pevnosti nebo vzhledu zubů.

Zubní můstky

Zubní můstek je pevná zubní náhrada, která slouží k nahrazení jednoho nebo více chybějících zubů trvalým spojením umělého zubu se sousedními zuby nebo zubními implantáty. Můstek překlenuje oblast, kde zuby chybí. Je připevněn k přirozeným zubům nebo implantátům, které tento prostor obklopují. Přirozené zuby nebo implantáty, které most podpírají, se nazývají opěry. V závislosti na typu můstku může být velikost přirozených zubů s opěrkami zmenšena, aby se na ně můstek vešel. Bude pořízen otisk opěrného zubu nebo implantátu a prostoru, aby bylo možné vytvořit formu pro vytvoření můstku. Na základě této formy se pak můstek vyrobí v zubní laboratoři.

Zubní náhrady

Jedná se o protézy zhotovené jako náhrada za chybějící zuby; jejich oporou jsou okolní měkké a tvrdé tkáně dutiny ústní. Konvenční zubní náhrady jsou snímatelné (snímatelné částečné zubní náhrady nebo úplné zubní náhrady). Existuje však mnoho různých typů zubních náhrad, z nichž některé jsou lepené nebo fixované k zubům nebo zubním implantátům.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️